PÄIVITYS: Viranomaiset vierailevat tulipalon uhreilla Rassadassa, Phuketissa

Phuket -

  Phuketin viranomaiset menivät tulipalopaikalle Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella lohduttamaan tulipalon uhreja.

 Edellinen tarinamme:

 Tuli on tuhonnut talon Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Nyt päivitys:

Eilen (4th) ryhmä Phuketin virkamiehiä Mueang Phuketin piiripäällikön Suwit Suriyawongin ja kylän päällikön johdolla vieraili uhrien luona sen jälkeen, kun puusta ja sinkistä tehdyssä talossa syttyi tulipalo. Uhreille annettiin kuivattua ruokaa ja rahaa, ennen kuin heille annettiin lisätietoja lisäapua varten.

Uhrit, joiden nimiä ei kerrottu, olivat ilmeisesti erittäin kiitollisia avusta ja avusta.

Palon tarkka syttymissyy oli vielä tutkinnan alla ja asianomaisten viranomaisten selvittämässä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.