Tuli tuhosi talon Rassadassa, Phuketissa – VIDEO

Phuket -

Tuli on tuhonnut talon Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Rassadan kunnan palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta eilen (6. elokuuta) kello 45 Soi King Kaewissa Rassada Nusorn Roadilla sijaitsevassa talossa.

He saapuivat paikalle kolmen paloauton kanssa ja havaitsivat, että puusta ja sinkistä valmistettu talo lähellä mangrovemetsää oli tulessa. Palon hallintaan meni noin puoli tuntia. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Vahinkojen kustannukset ovat noin 50,000 XNUMX bahtia. Palon syttymissyytä tutkitaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.