PÄIVITYS: Phuketin yökerhon omistajan, jossa kuolemaan johtanut ammuskelu tapahtui, on tavattava viranomaiset, varakuvernööri sanoo

Phuket -

Phuketin varakuvernööri sanoi, että yökerhon omistajan, jossa kuolemaan johtanut ammuskelu tapahtui aiemmin tällä viikolla, on tavattava asiaankuuluvat viranomaiset ennen kuin ryhdytään mihinkään lisätoimiin.

Edellinen tarinamme:

35-vuotiasta Phuketin yökerhon vartijaa syytetään murhasta, joka johtui aseellisesta kiistasta klubin kävijän kanssa aiemmin tällä viikolla.

Phuketin varakuvernööri Anuparp Rodkwan Yodrabam kertoi Phuket Expressille: "Olemme julkaisseet asiakirjan, jossa kehotetaan yökerhon omistajaa tapaamaan hallintovirkailijat tähän torstaihin (4. elokuuta) mennessä.th) ennen klo 4. Omistajan tulee erityisesti selventää toimihenkilöille seuran sulkemisaikaa ja kuolemaan johtaneeseen tapaukseen liittyviä tekijöitä. Sen jälkeen harkitsemme yökerhon lisenssiä ja mahdollisia muita seuran vastaisia ​​toimia."

TPN-median mukaan ammuskelu tapahtui noin kello 5 yökerhoalueen edessä. Viihdepaikkojen lakisääteinen sulkemisaika on tällä hetkellä klo 00

Lainvalvontaviranomaiset pitävät kuitenkin edelleen virallisesti seuran ja omistajan nimeä odottaessaan haastattelua myöhemmin tällä viikolla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.