PÄIVITYS: Vartijaa syytetään murhasta, kun suojelija kuoli Phuketin yökerhon ammuskelussa

Phuket -

35-vuotiasta Phuketin yökerhon vartijaa syytetään murhasta, joka johtui aseellisesta kiistasta klubin kävijän kanssa aiemmin tällä viikolla.

Ensinnäkin meidän edellinen tarina:

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen aamulla (1. elokuuta) kello 5 yökerhossa Bangkok Roadilla Talad Yaissa lähellä Saphan Hiniä..

Nyt päivitetyille sTory:

Phuketin kaupungin poliisin mukaan epäilty, 35-vuotias Chaiwat 'Odd' Choowong, on ilmestynyt paikalle eilen aamulla laillisesti rekisteröidyllä aseella ja 14 luodilla. Hänellä ei kuitenkaan ollut piilo- tai avointa kantamislupaa, vaikka ase oli laillisesti omistettu.

Häntä syytetään murhasta, aseen kantamisesta ja tulen avaamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

Odd väittää toimineensa itsepuolustukseksi, kun uhri yritti hyökätä hänen kimppuunsa XNUMX jalkaa pitkällä miekalla sen jälkeen, kun Odd kertoi hänen lopettavan naisasiakkaiden ahdistelun klubilla väitettyjen valitusten jälkeen.

On epäselvää, mistä miekka tuli, TPN-media huomauttaa.

Lehdistön aikaan Odd pysyi vangittuna ja piti kiinni lausunnoistaan, joiden mukaan hänen toimintansa oli itsepuolustusta ja aikoi taistella murhasyytteitä vastaan ​​oikeudessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.