Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Maskin mandaatti putosi, maanalainen kaapeliprojekti jatkuu, Phuket Sunday Walking Street taas vilkas ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 20. kesäkuuta 2022 sunnuntaihin 26. kesäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on julkaissut uuden määräyksen 25. kesäkuutath maskin mandaatin luopumisesta, myöhään viime yönä 23. kesäkuuta täällä julkaistun kansallisen määräyksen mukaisesti.                                                                                   Naamio tai kangasnaamari on vapaaehtoinen käytäntö. Kansanterveysministeriö kuitenkin suosittelee Covid-19-potilaille tai korkean riskin henkilöille, että he ovat "TARVITTAVIA" käyttää maskeja oleskellessaan muiden ihmisten kanssa.

2. Suuri maanalainen hanke Phuket Roadilla käynnistetään ensi kuussa, ja sen alkuperäinen kokonaisbudjetti on 59 miljoonaa bahtia.

Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapilart kertoi The Phuket Expressille, että "maanalainen rakennusprojekti tulee olemaan Phuket Roadilla Bang Neawin risteyksestä Soi Kor Paiin, joka on yhteensä 600 metriä."

3. Phuket Walking Street Sunday Market, joka tunnetaan myös nimellä "Laad Yai", on tuottanut vähintään kaksi miljoonaa bahtia viikossa.

Old Phuket Town Communityn varapuheenjohtaja Somyos Patan kertoi Phuket Expressille: "Phuket Walking Streetin sunnuntaimarkkinat ovat yksi tunnetuimmista paikoista Thalang Roadilla vanhassa Phuketissa, jossa ulkomaiset turistit ovat käyneet."

4. Kaksi viihdepaikan ylläpitäjää pidätettiin väitetysti Phuketin tilausten ja Covid-19-mittausten rikkomisesta sen jälkeen, kun nimettömät paikalliset asukkaat valittivat kovasta melusta.

Paikalliset asukkaat ja huolestuneet kansalaiset ovat valittaneet kovasta melusta laillisten sulkemisaikojen jälkeen, tällä hetkellä kello 2.

5. Kadonnut mies on löydetty aja vietiin turvallisesti takaisin Phuketiin, kun hänen vesiskootterinsa loppui bensa Phang Ngassa.

Kadonnut mies löydettiin vesiskootterista lähellä aluetta, jolla hänen kerrottiin nähneen viimeksi, kun hänen vesiskootteristaan ​​loppui bensa keskellä merta. Hänet vietiin koko yön yksin meressä voimattomassa vesiskootterissa vietettyäään takaisin laiturille Koh Sirayssa, Phuketissa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.