Kadonnut mies vietiin takaisin Phuketiin turvallisesti vesiskootterin bensa loppuessa, ja hän vietti yön meressä yksin

Phuket -

Kadonnut mies on löydetty ja viety turvallisesti takaisin Phuketiin sen jälkeen, kun hänen vesiskootterinsa bensa loppui Phang Ngassa.

Eilen (21. kesäkuuta) klo 10 Thaimaan kuninkaallisen laivaston upseereille ilmoitettiin veneen käyttäjältä vihjepuhelimella 30, että mies, Mr. Panit Naveewong, joka oli vesiskootterissa, lähti Leam Ngan laiturilta Koh Si Rayn osavaltiossa. klo 1465:2 alkaen.

Mies otti yhteyttä pomoonsa matkapuhelimella nimettömässä yrityksessä ja kertoi, että hänen vesiskootteristaan ​​loppui bensa Khai Nain saaren lähellä Phang Ngassa kello 6 ja hän tarvitsi apua. Sen jälkeen yhteys katkesi huonon vastaanoton vuoksi.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto lähti etsintöihin kuudella vesiskootterilla ja veneellä klo 3 asti, mutta ei löytänyt kadonnutta miestä. He lähtivät jälleen etsintään tänä aamuna (00. kesäkuutand).

Kadonnut mies, Panit, löydettiin vesiskootterista lähellä aluetta, josta hän ilmoitti viimeksi, kun hänen vesiskootteristaan ​​loppui bensa keskellä merta. Klo 7. hänet vietiin takaisin laiturille Koh Sirayssa. Panitin kerrottiin olevan väsynyt ja kuivunut, mutta kaiken kaikkiaan hyvin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.