Phuket Sandbox tuotti vähintään 66 miljardia bahtia kymmenessä kuukaudessa, sanoo Phuketin kuvernööri

Phuket -

  Phuket Sandbox on tuottanut ainakin 66 miljardia bahtia toistaiseksi samalla kun saaren työttömyysaste on laskussa, sanoo Phuketin korkea virkamies.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi Phuket Expressille: "Heinäkuun 1. päivästä alkaenst, 2021 - 30. huhtikuutath, 2022, yhteensä 304 päivää, Phuket Sandboxissa vieraili 503,468 55,000 turistia, joiden keskimääräinen oleskelu oli kahdeksan yötä. He käyttivät keskimäärin XNUMX XNUMX bahtia henkilöä kohden.

"Hanke on tuottanut ainakin 66.8 miljardia bahtia koko Phuketin talousjärjestelmälle." Kuvernööri Narong lisäsi.

Apulaisprofessori Chayanon Phujaroen Prince of Songkla -yliopiston Phuketin kampukselta kertoi asiaan liittyvälle paikallismedialle: "Covid-19-kriisin aikana heinä-syyskuussa 2021 Phuketin työttömyysaste oli 11 prosenttia, mikä oli noin 45,000 XNUMX työtöntä. Tämä oli ajanjakso, jolloin meillä oli tiukimmat rajoitukset ja toimenpiteet, mukaan lukien kaikkien "ei-välttämättömien" yritysten, kuten vieraanvaraisuuden ja matkailun, sulkeminen."

”Viime vuoden lokakuusta joulukuuhun, kun rajoitukset alkoivat helpottaa ja Phuketiin alkoi saapua enemmän vierailijoita, Phuketin työttömyysaste oli vain 6 prosenttia, mikä on noin 25,000 XNUMX työtöntä. Tämä on merkittävä parannus." Professori päätti.

Kun Covid-19-rajoitukset ovat jatkaneet lieventymistä ja rentoutumista, saaren, erityisesti Patongin, turistimäärät ovat lisääntyneet. Tämän vuoden toukokuun 1. päivästä lähtien Thaimaa luopui epäsuositusta Test and Go -ohjelmasta, joka oli tukahduttanut monia vierailijoita saapumasta, koska pelättiin, että saapuessaan saattaisi olla positiivinen Covid-19-testi ja joutuisi pakolliseen karanteeniin, jolloin loma päättyy. Test and Go:n lopettamisen seurauksena turistien saapuminen erityisesti Intiasta on lisääntynyt.

Kuitenkin, kuten The Phuket Express totesi eilen, 27. toukokuuta, Jotkut saaren alueet, erityisesti Kata ja Karon, eivät ole vielä täysin toipuneet Covid-19-rajoitusten ja pakollisten yritysten sulkemisten tuhoisista vaikutuksista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.