Phuketin Kata- ja Karon-alueet kamppailevat edelleen harvojen turistien kanssa, sanovat paikalliset yrittäjät

Phuket-

Katan ja Karonin osapiirit Mueang Phuketin alueella eivät ole toipuneet kuten muut Phuketin alueet sen jälkeen, kun monet Covid-19-rajoitukset oli kevennetty, sanoivat paikalliset yrittäjät eilen 26.

Katan ja Karonin alueen yrittäjät kertoivat Phuket Expressille: ”Monet Katan ja Karonin yritykset suljettiin viimeisen kahden vuoden aikana Covid-19-pandemian alkamisen jälkeen. Monet näistä yrityksistä suljetaan jo nytkin useista syistä, jotka johtuvat edelleen voimassa olevista yöelämän rajoituksista tai siitä, että he ovat palanneet kotiprovinsseihinsa Covid-19:n aikana eivätkä koskaan palaa.

”Phuketiin tulee päivittäin enemmän turisteja, mutta ei Kataan ja Karoniin verrattuna lähialueisiin, kuten Patongiin, joka on elpynyt merkittävästi, ja suuren osan siitä on johtanut ravintoloihin muuttunut yöelämä. Kun baarit avautuvat laillisesti 1. kesäkuuta Phuketissa, odotamme Patongin käyvän entisestään, mutta olemme huolissamme Katasta ja Karonista. paikalliset toimijat selittivät.

”Katan ja Karonin talous ei ole kohentunut, vaikka alueella on järjestetty paljon matkailua edistäviä tapahtumia. Nämä tapahtumat olivat vain tilapäisiä tehosteita." Toimijat ja yhdistykset ilmoittivat.

Tällä alueella on kauniita rantoja, joita ovat Kata Beach ja Karon Beach. Useimmat ulkomaiset turistit haluavat leikkiä surffailla ja rentoutua rannalla, kun he tulevat käymään." Toimijat lisäsivät.

"Tarvitsemme enemmän huomiota maakuntien johtajilta ja Thaimaan hallitukselta lisätäksemme Katan ja Karonin matkailua." Liiketoiminnan harjoittajat päättivät.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.