PÄIVITYS: Kamala Beach on uusi maamerkki, jos hait palaavat, sanoo Kamalan paikallinen päällikkö, mutta kaikki eivät ole samaa mieltä

Kamala, Phuket -

  Kamala Beach Kathun alueella on uusi maamerkki Phuketille, jos ukrainalaista/thaimaalaista poikaa purenut merieläin oli hai, sanoo Kamalan hallintojohtaja.

Edellinen tarinamme:

Merenkulkuviranomainen on ilmoittanut uskovansa, että merieläin, joka puri nuorta kotituristia viime viikonloppuna Kamala Beachillä Phuketissa, oli todellakin hai eikä barrakuda, kuten jotkut muut uskoivat.

PÄIVITYS: Phuketin merijalkaväen virkamies uskoo, että hai puri nuorta poikaa Kamala Beachillä viikonloppuna, poika kertoo tarinansa

Kathun piiripäällikkö vieraili uudelleen Kamala Beachillä Kathun alueella, kun 8-vuotias ukrainalainen poika loukkaantui merieläimen vaikutuksesta. Thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja nähtiin edelleen nauttimassa rannalla ja uimassa vedessä.

PÄIVITYS: Turistit nauttivat edelleen Kamala Beachistä sen jälkeen, kun ukrainalais-thaimaalainen poika loukkaantui merieläimestä, sanoo Kathun piirin päällikkö

Juta Dumluck, Kamala Tambonin hallintoorganisaation päällikkö, kertoi The Phuket Expressille: "Viimeisten kahden vuoden aikana Covid-19-kriisin aikana luonto on elpynyt paljon, sillä rannalla ei ollut paljon turisteja käynnissä olevien rajasulkujen ja rajoitusten vuoksi. . Tämä on antanut mahdollisuuden myös merielämän elpymiseen."

”Jos hai puri ukrainalaista poikaa, Kamala Beach voisi olla uusi ympäristön maamerkki Phuketissa. Se houkuttelee Kamala Beachille enemmän turisteja, etenkin ympäristö- ja luonnonsuojelumatkailusta kiinnostuneita. Mr. Dumluck totesi.

"Pidämme rannan puhtaana ja turvallisena toivottaaksemme sekä thaimaalaiset että turistit tervetulleiksi, vaikka se olisi hai, turvallisuus olisi ykkösprioriteetti." Herra Dumluck päätti.

Phuket Express huomauttaa, että kaikki eivät jaa Dumluckin mielipidettä, sillä monet rannalla olevat sateenvarjo- ja ruokakauppiaat ovat hermostuneita siitä, että jos hait palaisivat Kamala Beachille, vaikka ne olisivat suhteellisen rauhallisia, se voisi vahingoittaa matkailua ja ihmiset saattavat pelätä mennä rannalle tai päästä lähelle vettä. He puolestaan ​​ovat huolissaan siitä, että tämä voi vaikuttaa heidän liiketoimintaansa ja tuloihinsa.

Monet Kamala Beachin myyjät totesivat myös, että "ympäristöturistit" kokonaisuutena eivät heidän mielestään kuluttaneet paljoa satunnaisiin matkailijoihin verrattuna ja epäilivät, että tällä olisi suuri vaikutus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.