PÄIVITYS: Turistit nauttivat edelleen Kamala Beachistä sen jälkeen, kun ukrainalais-thaimaalainen poika loukkaantui merieläimestä, sanoo Kathun piirin päällikkö

Kamala Beach, Phuket -

  Kathun piiripäällikkö vieraili uudelleen Kamala Beachillä Kathun alueella, kun 8-vuotias ukrainalainen poika loukkaantui merieläimen vaikutuksesta. Thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja nähtiin edelleen nauttimassa rannalla ja uimassa vedessä.

Kamala Beachille Kathun alueella on varoitettu viranomaisten kutsumuksista "vahingollisista ja myrkyllisistä merieläimistä".

PÄIVITYS: Kamala Beachille Phuketissa varoitetaan vahingollisista merieläimistä

Tiistaina (3rd), Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkun meni jälleen Kamala Beachille. Hän kertoi The Phuket Expressille: "Meillä on vene partioimassa rannalla etsimässä mahdollisia vaarallisia eläimiä. Haluamme varmistaa turvallisuuden sekä rannalla että merellä.

"Thaimaalaiset ja ulkomaalaiset turistit ja asukkaat nauttivat edelleen leikkimisestä rannalla ja vedessä normaalisti huolimatta uutisista kiistanalaisen merieläimen puremisesta pientä poikaa", Siwat sanoi.

Poika, sillä välin näyttää nauttivan uudesta kuuluisuudestaan ​​ja kertovan tarinansa uudelleen ja sanoo, ettei hän pelkää tapauksen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.