Thaimaa odottaa turistien kasvun kultaisen viikon aikana: lähes miljoonan vierailijan odotetaan lisäävän matkailutuloja

Kansallinen-

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ilmoitti 25. huhtikuuta 2024 valtavasta määrästä saapuvia ulkomaisia ​​turisteja, joiden odotetaan vierailevan Thaimaassa Kultaisten viikkojen aikana tietyissä maissa ja työpäivinä 26. huhtikuuta - 5. toukokuuta. Arvioiden mukaan yli 996,000 XNUMX ihmistä matkustaisi Thaimaahan.

Chattan Kunjara Na Ayudhya, TAT:n Aasian ja Etelä-Tyynenmeren markkinoiden apulaiskuvernööri, paljasti julkisesti arviolta 996,000 29 saapuvan ulkomaalaisen matkailijan määrän, mikä oli 32.23 % enemmän kuin viime vuoden vastaavaan aikaan ja tuottaisi yli 35 miljardia bahtia. oli XNUMX % korkeampi kuin edellisenä vuonna.

Kultaisen viikon ja työpäivän aikana Japanissa olisi vapaapäivä 29. huhtikuuta - 5. toukokuuta ja Kiinassa 1. - 5. toukokuuta. Chattan ilmoitti, että yli 41,000 230,000 - XNUMX XNUMX henkilöä vierailee Thaimaassa tänä aikana.

Huhtikuun 26. päivästä alkaen Thaimaahan ennustettiin vähitellen matkustavan 41,000 30 japanilaista matkailijaa, mikä oli 1.3 % enemmän kuin edellisenä vuonna, ja tuovan matkailutuloja 76 miljardia bahtia, mikä oli XNUMX % enemmän kuin edellisenä vuonna. Chattan.

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriön mukaan World Songkran Festival järjestetään 1.-21. huhtikuuta. tuotti yhteensä 140 miljardia bahtia. Yli 1.92 miljoonaa ulkomaalaista turistia vieraili Thaimaassa festivaalin aikana, mikä oli 37.54 % enemmän kuin viime vuoden vastaavaan aikaan.

Verkkomatkatoimisto EXPEDIA kuitenkin totesi, että Kultaisen viikon kolme parasta matkakohdetta ovat Korean Soul, Taiwanin Taipei ja Thaimaan Bangkok.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.