Huolimaton ajo Pha Nganin saarella: Ulkomaalaisten rantamaastoauton stunt kipinä turvallisuushuolit VIDEO

Surat Thani, Thaimaa – Äskettäisessä laajaa huolta herättäneessä tapahtumassa verkkoon ilmestyi video, jossa katumaasturi kilpailee piittaamattomasti Baan Kai Beachillä Pha Nganin saarella. Paikalliseen Facebook-ryhmään 17. huhtikuuta lähetetyssä materiaalissa näkyy ajoneuvon suorittamassa vaarallisia ajelehtia lähellä rantaviivaa ja murtautumassa toisinaan meriveteen.

Viestin mukaan maastoauton uskotaan olevan vuokrattu, ja sekä kuljettaja että matkustaja vaikuttavat ulkomaalaisilta. Tämä holtiton käytös on herättänyt hälytyksiä yhteisön keskuudessa, erityisesti koskien autovuokraamojen turvallisuutta koskevia protokollia ja määräyksiä.

Videon jakanut henkilö ilmaisi turhautumisensa kyvyttömyydestä tavoittaa paikallisviranomaisia ​​ja korosti mahdollisia aukkoja hätäapujärjestelmissä. Tapaus on tuonut rinnastuksia vastaaviin tapahtumiin Phuketissa, mikä on herättänyt laajempaa keskustelua tarpeesta valvoa tiukempaa matkailutoimintaa tällaisten vaarallisten toimintojen estämiseksi.

Yhteisön jäsenet ovat ilmaisseet huolensa ja korostaneet mahdollisia riskejä yleiselle turvallisuudelle ja ympäristölle. Tapaus on jyrkkä muistutus sekä vuokrayhtiöiden että matkailijoiden velvollisuudesta noudattaa turvallisuusstandardeja ja kunnioittaa paikallisia säännöksiä.

Katso video TÄÄLTÄ.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaalainen kuljettaja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon, kun hän ajoi sedanilla Kamala Beachillä.

Ulkomaalainen mies jäi kiinni virusvideolle ajamassa moottoripyörällä Kamala Beachillä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.