Päihtynyt amerikkalainen pidätettiin vaurioituneen sedanin ikkunan kivellä Wichitissä

Wichit –

Päihtynyt amerikkalainen mies sai syytteen, kun hän törmäsi kivellä sedanin lasi-ikkunaan Wichitissä torstaina (11. huhtikuuta)th).

Tharathit Na Phatthalung, 5, ilmoitti Wichitin poliisille tapauksesta kello 30. Hän kertoi poliisille, että ulkomaalainen mies oli lyönyt kivellä sedanin lasi-ikkunaa sen ollessa pysäköitynä Chao Fa Roadille hotellia vastapäätä. Wichit. Hän ei tuntenut ulkomaalaista miestä.

Poliisi saapui nopeasti paikalle löytääkseen veren tahrineen vaurioituneen sedanin. Kengätön ulkomaalainen mies löydettiin lähistöltä. Päihtynyt ulkomaalainen mies vietiin Wichitin poliisiasemalle.

Myöhemmin poliisi tunnisti hänet vain DENNY:ksi, 46, Yhdysvaltain kansalaiseksi. Hän kertoi poliisille, että hänen tuntemattoman ystävänsä oli unohtanut matkapuhelimen sedaniin. Hän yritti kivellä rikkoa sedanin lasin saadakseen matkapuhelimen takaisin. Kävi kuitenkin ilmi, että Denny ei tuntenut sedanin kuljettajaa. Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että herra DENNY näytti menettäneen mielensä hallinnan, kun he keskustelivat hänen kanssaan ja osoittivat hämmennyksen ja vainoharhaisuuden merkkejä.

Häntä syytettiin jonkun muun omaisuuden vahingoittamisesta. Hän on nyt pidätettynä ja asia lähetetään oikeuteen perjantaina (12th). Hänen tapauksestaan ​​ilmoitettiin myös Phuket Immigrationille ja ehdotettiin hänen viisuminsa peruuttamista. Mr. DENNY oli saapunut Thaimaahan 24. maaliskuutath viime kuussa 30 päivän turistiviisumilla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.