PÄIVITYS: Portugalilainen nainen pidätettiin uhkaamalla Phuketin taksinkuljettajaa veitsellä

Rawai-

Portugalilainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänet jäätiin kiinni virusvideolle, jossa hän kantoi veistä ja hänen väitetään uhkaavan pahoinpidellä naispuolista taksinkuljettajaa Rawain hotellissa.

Edellinen tarinamme:

Taksinkuljettaja, jonka henkilöllisyyttä on salattu hänen yksityisyytensä vuoksi, on varoittanut kanssakuljettajia sellaisista kurittomista matkustajista, jotka vaativat useampaa kohdetta maksamatta matkaa. Turistin ja kuljettajan tiedot eivät ole julkisia.

Nyt päivitykseen:

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (3rd) he pidättivät epäillyn, jonka nimi oli vain neiti NADIYA, joka on Portugalin kansalainen. Hänet pidätettiin tunnistamattoman hotellin aulassa Nai Harnissa.

Chalongin poliisi vahvisti, että Nadiya on etsintäkuulutettuna 3. huhtikuuta annetussa pidätysmääräyksessärd, 2024 Phuket Khweang Courtin toimesta. Häntä syytetään tällä hetkellä muiden veitsellä uhkaamisesta, mutta Nadiyan lausunnosta ei mainita, eikä hän puhunut lehdistölle tai julkaissut välittömästi vetoomusta.

Veitsellä uhkailu on vakava rikos Thaimaassa. Rikoslaki käsittelee tätä tilannetta, ja seuraamukset ovat seuraavat:

1. Veitsellä uhkailu (pykälä 397):
– Jos henkilö uhkaa toista veitsellä tai muulla vaarallisella aseella, tarkoituksenaan aiheuttaa pelkoa tai vahinkoa, voidaan tuomita vankeuteen enintään kolmeen vuoteen, sakkoon tai molempiin.

Lisäksi Nadiya joutuu todennäköisesti uhkaamaan viisuminsa peruuttamista ja karkottamista kotimaahansa hänen kustannuksellaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.