'TAT Samui Open Beach Volleyball -turnauksessa kilpaili 28 maata

LEHDISTÖTIEDOTE:

Parhaat urheilijat 28 maasta ja Thaimaasta kilpailivat TAT Samui Open Beach Volleyball Tournamentissa.

6th vuotuinen Samui Open Beach Volleyball -turnaus pidettiin Koh Samuilla, Thaimaassa 29., 30. ja 31. maaliskuuta 2024 SEEN Beach Clubilla ja osoittautui erinomaiseksi menestykseksi kaikille osallistujille. Jännittävä urheilutapahtuma osoittautui suureksi sysäykseksi Etelä-Thaimaan ja Koh Samuin urheilumatkailulle. 

Järjestäjä Biggs Island Productions (BIP) käynnisti Samuilla sijaitsevan kansainvälisen turnauksen vuonna 2016 tunnustaakseen kasvavan maailmanlaajuisen kiinnostuksen rantalentopalloa kohtaan, ja siitä lähtien se on järjestetty vuosittain Koh Samuilla. BIP:n järjestämän turnauksen esitteli Tourism Authority Thailand (TAT) & Amazing Thailand, ja sen isännöi SEEN Beach Club/Avani Hotel Chaweng ja tuki Koh Samuin kunta (Tessaban).

Vuoden 88 rantalentopalloturnaukseen osallistuvat 2024 joukkuepaikkaa täytettiin useita kuukausia etukäteen, ja jo varhain kehuskelevat jännittävää peliä kolmipäiväisen tapahtuman aikana. Joukkueet kilpailivat neljässä sarjassa (miehet 2X2, naiset 2X2, Mix 2X2 Quads 4X4) 100,000 XNUMX THB:n palkintorahoista ja pokaaleista, mitaleista, sponsoriseteleistä sekä lentopallovarusteista ja -vaatteista.

Sää oli täydellinen pelien alkaessa, ja aurinko paistoi upeaan peliin kolmen ottelupäivän ajan. Noin 600 innostunutta katsojaa katseli kansainvälistä tapahtumaa monipäiväisenä tapahtumana nauttien jännittävästä pelistä 135 huippu-urheilijalta, jotka edustivat 28 maata Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta, Australiasta ja Aasiasta. 

Turnauksen pelaajien ja katsojien virallisesti käyttämiin Koh Samui hotelleihin kuuluivat Avani Chaweng Hotel, KC Beach Club, Nantra Hotel Chaweng ja Green Hotel Chaweng. Pelaajat ja katsojat nauttivat iltaviihteestä SEEN Beach Clubissa, Charlie's House -ravintolassa, Tropical Murphy's Restaurant & Barissa ja Lost Beach Bar & Restaurant Chawengissä. Tapahtumapäivän aktiviteetteihin kuuluivat Mr. Ungin 4 × 4 Island Tour, Samuin levygolf, Samuin mönkijäkierros, KC Beach Clubin buffet ja Neverland Boat Tour Angthong Marine Parkiin.

"Olemme ylpeitä voidessamme mainostaa rantalentopalloa Etelä-Aasiassa ja Koh Samuilla ja järjestää tämän vuosittaisen tapahtuman kauniilla saarellamme", sanoi tuottaja Cord Biggs. ”Pääsponsoridemme ohella osoitamme vilpittömästi myös kaikkia saaren tukijoitamme, jotka auttoivat tämän tapahtuman mahdollistamisessa. Toivomme näkevämme teidät kaikki ensi vuonna 7th vuotuinen Samui Open Beach Volleyball -turnaus!”  

Esittelevien ja pääsponsorien ohella saamme myös vilpittömät kiitokset saarelle 

Kannattajat 69 Slam, Trend Fashion, Lost Beach Bar, Samui Padel, Crawshaws Solicitor, Bar Bowls Samui, Monkey Samui Golden Ale, Black Sticky, Discovery Divers, IAM Sportswear, Charlie's House Bar, Topical Murphys, Samui Disc Golf, Samui Rescue ja B2 Kehitys.

Mediayhteystiedot: Cord Biggs; Puh/WhatsApp: +66898737172

Kuva: Antonio Tadeu Dias

Valokuvalinkki: https://www.facebook.com/SamuiOpen

Videolinkki: https://www.youtube.com/@samui-open

Kysymykset ja yleiset tiedot yhteystiedot: [sähköposti suojattu] 

Lisätietoja turnauksesta: facebook.com/SamuiOpen 

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.