Egyptiläinen mies hyökkäsi taksinkuljettajan kimppuun ja vahingoittaa hänen taksiaan Phuketissa

Cherng Talay –

Egyptiläinen mies hyökkäsi taksinkuljettajan kimppuun ja vaurioitti hänen taksiautoaan Cherng Talayssa perjantai-iltana (22. maaliskuuta)nd).

Kapteeni Khajonkiet Kamwichairat Thalangin poliisista kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta kyseisenä päivänä kello 10. Suriya Plodmai, 30, Nakhon Si Thammaratista. Hän kertoi poliisille, että ulkomaalainen mies hyökkäsi hänen kimppuunsa ja vaurioitti hänen taksiautoaan Soi Bang Tao 34/4. Poliisi saapui paikalle löytääkseen SUV-taksin, jonka lasiikkunat olivat vaurioituneet. Taksinkuljettaja ja ulkomaalainen mies, joka myöhemmin tunnistettiin vain Mr. BASEMiksi, 3, Egyptin kansalainen, odottivat poliisia tapahtumapaikalla.

Taksinkuljettaja kertoi poliisille, että hän nosti egyptiläisen miehen Patongista Bang Taoon. He sopivat 450 bahtin taksimaksusta. Kun he saapuivat määränpäähän, egyptiläinen pyysi saada soittaa ystävälleen taksinkuljettajan matkapuhelimella. Hän väitti kuitenkin kieltäytyneen antamasta takaisin matkapuhelinta ennen kuin väitettiin heittäneen matkapuhelimen. Egyptiläisen miehen väitettiin sitten hyökänneen taksinkuljettajan kimppuun ja törmätäkseen taksiautoonsa rautakangolla.

Tapahtumaa näkivät lähialueen paikalliset asukkaat. Egyptiläinen mies vietiin sairaalaan mielenterveystarkastukseen. Hänen perheelleen ja suurlähetystöönsä on tiedotettu tapauksesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.