PÄIVITYS: Kaksi Uuden-Seelannin epäiltyä thaimaalaisen poliisin väitetystä pahoinpitelystä viisumien peruuttamiseksi, oikeuteen

Phuket -

Kenraali Surachet Hakparn, Thaimaan apulaispoliisin päällikkö, on määrännyt peruuttamaan viisumit kahdelta uusiseelantilaiselta mieheltä, jotka ovat osallistuneet viruksen väitettyyn thaimaalaisen poliisin pahoinpitelyyn, ja mustalle listalle heidät Thaimaasta. Kahden miehen epäillään myös yrittäneen lahjoa poliisia, kun heidät pidätettiin.

Chalongin poliisit vangitsivat kaksi Uuden-Seelannin kansalaista, joiden väitettiin kieltäytyvän liikennerikoksesta, välttyivät poliisin pidätyksestä, ja heitä syytettiin myöhemmin Chalongissa heitä takaa-ajoon ajaneen poliisin pahoinpitelystä.

Nyt päivitykseen:

Kenraali Surachet on ilmoittanut lehdistölle, että hän on kehottanut kenraalimajuri Songprod Sirisukkhaa, Immigration Region 6:n komentajaa, peruuttamaan kyseisten kahden uusiseelantilaisen miehen viisumit ja kieltämään heidän pääsynsä Thaimaahan tulevaisuudessa. Chalongin poliisipäällikkö eversti Eakkarat Plaiduang paljasti, että nämä kaksi henkilöä viedään parhaillaan Phuketin maakunnan tuomioistuimeen tänään (18. maaliskuuta).

Kahta epäiltyä syytetään ryöstöstä, virkamiehen pahoinpitelystä tai vastustamisesta sekä ilman voimassa olevaa ajokorttia ajamisesta. Huolimatta väitetysti yrityksistä lahjoa poliisia välttääkseen lisäsyytteitä, heidän ponnistelunsa epäonnistuivat.

Lisäksi Uuden-Seelannin suurlähetystölle on ilmoitettu tilanteesta.

TPN-media huomauttaa, että vaikka kahden epäillyn viisumit peruutettaisiin ja heidät joutuisi mustalle listalle, he joutuisivat silti oikeudenkäyntiin ja heidän oikeudellisiin syytteisiinsä niin sanotun epäillyn viisumin nojalla, joka sallii vain oikeudenistuntojen ja oikeudellisten asioiden hoitamisen. Thaimaan poliisin kerrotaan suosittelevan tuomioistuimelle, että epäillyille ei myönnettäisi takuita, koska heidän suuren profiilinsa perusteella he olisivat mahdollisen lentoriskin.

Kuvasimme täällä joitakin merkittäviä oikeudellisia seuraamuksia, joita epäillyt kohtaavat.

Samaan aikaan kahden epäillyn miljonäärivanhemmat, jotka ovat veljiä, ovat puhuneet tilanteesta Uuden-Seelannin lehdistölle, jonka voit lukea täältä. Lyhyesti sanottuna he ilmoittivat järkyttyneensä tilanteesta, hankkineet asianajajan palveluita ja kuvailleet epäiltyjä "vain kaksi lasta lomalla" ja korostivat, että molemmilla miehillä oli perheitä ja omia lapsia, jotka olivat syvästi huolissaan heistä. .

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.