KLPGA Queen Lee Yewon hallitsee Blue Canyonin naisten mestaruuskilpailuissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Lee Yewon osoitti, miksi hän ylsi KLPGA:n valtaistuimelle viime vuonna, kun hän päihitti Choi Minkyungin pelkällä lyönnillä ja varmisti voiton 650,000 XNUMX dollarin Blue Canyon Ladies Championship -tapahtumassa, joka pidettiin sunnuntaina Blue Canyon Country Club Phuketissa.

Saaren säälimättömästä kuumuudesta huolimatta pysynyt rauhallinen ja kerättynä, maailman sijalla 35 karstattiin kuusi birdietä kahta bogeyä vastaan ​​ja päätyi tulokseen 68, mikä päätyi yhteensä yhdeksään alle par-207:n par 72 6,491 XNUMX jaardin asettelulla.

Tämä voitto merkitsi Yewonin neljättä pokaalia KLPGA Tourilla ja lisäsi hänen kolmeen edellisen kauden voittoon, mikä nosti hänet ykköspaikalle KLPGA:n ansiomerkkissä vuonna 1.

"Olen iloinen saadessani voittaa tämän tittelin, vaikka minusta tuntuu, että parantamisen varaa on", sanoi KLPGA Tourin paras pelaaja. "Väylät ovat melko kapeita, joten strategiani oli löytää ne jatkuvasti ja pitää pallo pelissä."

Yewon myönsi hetkellisesti menettäneensä itseluottamuksensa, mutta kaksi ratkaisevaa birdietä 14. ja 15. reiässä toi hänet takaisin kilpailuun.

– Tunsin oloni helpommaksi siitä pisteestä lähtien, vaikka en odottanutkaan voittoa. On todella suuri kunnia voittaa täällä Thaimaassa. Olen aina halunnut käydä Phuketissa, mutta en koskaan uskonut, että siellä olisi näin kuuma”, kertoi Yewon, jonka suosikki thaimaalainen ruokalaji on Pad Thai (thai-nuudelit).

Yewon palaa Etelä-Koreaan 117,000 XNUMX dollarin voittajan kukkarolla ja aikoo puolustaa titteliään ensi vuonna.

Minkyung, joka sijoittui 59. KLPGA:ssa, sai mahdollisuuden päästä tasolle Yewonin kanssa viimeisellä reiällä, mutta hänen 30 jalan birdie-yrityksensä meni ohi. Hän tyytyi toiseksi pisteellä 71 ja yhteensä kahdeksan alle par-208, ansaitseen US$71,500 XNUMX kakkosena.

Lee Jeyeong, joka sijoittui kiertueella sijalle 34, varmisti kolmannen sijan 68:lla yhteensä kuusi alle 210-luokkaa, mikä sijoitti hänet yksin kolmanneksi.

Yön johtaja Bang Shinsil, jota vaivasi kolme bogeyä ja kaksinkertainen bogey sijalla 15 vain kahta birdietä vastaan, joutui tyytymään yhteiseen neljänneksi useiden muiden pelaajien, mukaan lukien Choi Yerimin, Leejungminin, Kim Woojeongin, Hwang Youminin, Parkin kanssa. Juyoung ja Park Minji.

Samaan aikaan Park Minji sai erikoispalkinnon – vuoden jäsenyyden arvoltaan 200,000 65 Bt – saavuttuaan alimman pistemäärän XNUMX toisella kierroksella.

Huolimatta pettymyksestä 73. kierrosta, Phannarai Meesom-us säilytti asemansa viikonlopun vaikuttavimpana paikallisena pelaajana ja sijoittui 17. sijalle yhteensä kolmella alle 213:lla.

"Olen kohtuullisen tyytyväinen suoritukseeni tällä viikolla, sijoittuessani kolme alle parin, vaikka tiedän, että olisin voinut tehdä paremmin, jos en olisi horjunut muutamassa viimeisessä reiässä", sanoi 19-vuotias Chonburin pelaaja.

”Eteläkorealaisten pelaajien kanssa pelaaminen on kuitenkin ollut arvokas oppimiskokemus. He osoittavat huomattavaa henkistä kestävyyttä ja pystyvät nopeasti toipumaan virheistä", lisäsi Phannarai, joka keskittyy tänä vuonna ensisijaisesti Taiwanin ja Kiinan turnauksiin.

Blue Canyon Ladies Championshipiä sponsoroivat ylpeänä arvostetut tuotemerkit, kuten Siang Pure, Peppermint Field, Chang Natural Mineral Water, ANew Golf, SParms ja Hatari.

Blue Canyon Country Club ja KLPGA ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen tämän turnauksen isännöimisestä vuosina 2024–2026.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.