Korean Sensation Bang Shinsil tarttuu valokeilassa Back-to-Back 68s Blue Canyon Ladiesissa

Lehdistötiedote -

Eteläkorealainen Bang Shinsil jatkoi vaikuttavaa muotoaan karstaamalla toisen peräkkäisen 68:nsa ja tarttumalla yhden vedon johtoon, kun hän etenee 650,000 XNUMX dollarin Blue Canyon Ladies Championshipin viimeiselle kierrokselle lauantaina.

19-vuotias golfaaja osoitti taitonsa kahdella birdiellä etuyhdeksässä ja lisäsi kaksi lisää turnin jälkeen varmistaen yksinäisen johdon kahdeksan alle par-136:n par 72, 6,511 jaardin Blue Canyon Country Clubilla Phuketissa. .

Shinsil, joka sijoittui toiseksi viime viikolla Singaporessa KLPGA:n kauden avauksessa, hallitsee laukausetua maanmiehiään Choi Minkyungiin ja Hong Jungminiin verrattuna.

Pohdiskellessaan strategiaansa Shinsil huomautti: "Kurssi täällä on suhteellisen lyhyt, joten minun on keskityttävä ajamiseeni. Mitä tulee huomisen suunnitelmaan, minun on säilytettävä tarkennus ja kuvattava parhaat otokseni. Vaikka nautin Phuketissa olemisesta, aikani täällä on rajallista, koska minun on palattava sunnuntai-iltana.

Eteläkorealaisen pelaajan tavoitteena on saavuttaa kolmas KLPGA-kruunu, kun hän on voittanut kaksi mestaruutta vuonna 2023 – 11. E1 Charity Open ja Dongbu Construction – Koreit Championship.

Minkyung, joka sijoittui KLPGA-rankingissa 59. sijalle, vastusti peräkkäisiä bogeyja rei'illä 7 ja 8 viidellä birdiellä, karstaten toisella kierroksella 69 yhteensä seitsemän alle par-137:tä ja tasoitti hänet 20. sijalla olevaan Jungminiin. joka julkaisi 68 viidellä birdiellä ja yksinäisellä bogeyllä 17. reiällä.

Vaikka 21-vuotias Jungmin ylpeilee jo KLPGA-voitolla Doosan Match Play Championshipistä vuonna 2022, Minkyung ei ole vielä varmistanut läpimurtovoittoa, vaikka hän sijoittui kolmen parhaan joukkoon kahdessa tapahtumassa: 2022 MCCOL-Mona Park Open ja 10. Jejusamdasoo Masters.

Yön ylin johtaja Kim Heeji vaihtoi kolme birdietä kolmeen bogeyn ja karstasi parillisen 72:n ja istui kuuden alle parin 138:n, kaksi laukausta johtoasemasta. Häneen liittyivät Hwang Youmin ja Ko Jiu. Jälkimmäinen, joka sijoittui kiertueella 23. sijalle, upposi kahdeksan birdietä kahta bogeyä vastaan ​​ja saavutti loistavan toisen kierroksen 66.

Viisi pelaajaa, mukaan lukien ykkönen Lee Yewon, Park Minji, Kim Minju, Lee Soyoung ja Cho Ayean, joiden perässä on yksi lyönti, yhteensä 1.

Thaimaalainen toiveikas Phannarai Meesom-us, joka nousi hetkeksi kärkiehdokkaaksi seitsemällä alle parilla, horjui kolmella bogeylla viimeisellä neljällä reiällä, päätyen 72:lla ja yhteensä neljällä alle par-140:llä. Tästä takaiskusta huolimatta hän pysyi thaimaalaisten merkittävimpänä pelaajana Pornanong Phatlumin ollessa kolme lyöntiä jäljessä yhdellä alle 143:lla.

Voittajan huomattavan 117,000 5 dollarin kukkaron lisäksi turnaus tarjoaa myös erikoispalkintoja, kuten 650,000 3 Bt:n arvoisen 14 vuoden jäsenyyden pelaajalle, joka saavuttaa hole-in-one-pisteen par 200,000 XNUMX. reiällä, ja vuoden jäsenyyden. arvoltaan XNUMX XNUMX Bt pelaajalle, jolla on kierroksen pienin pistemäärä.

Blue Canyon Ladies Championship -turnaus, jota sponsoroivat tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Siang Pure, Peppermint Field, Chang Natural Mineral Water, ANew Golf, SParms ja Hatari, lupaa kiehtovaa golftoimintaa harrastajille.

Golfin ystävät voivat seurata jännitystä livenä True Visionsin True Sport 5 -kanavalla 15.-17. maaliskuuta klo 13-00. Verkkolippuja tapahtumaan voi ostaa osoitteesta [https://bluecanyonladieschampionship.com/etn/blue-canyon-ladies-championship-16/](https://bluecanyonladieschampionship.com/etn/blue-canyon-ladies-championship -00/). Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista käymällä turnauksen Facebook-sivulla: [https://www.facebook.com/bluecanyonladieschampionship?mibextid=dGKdO6](https://www.facebook.com/bluecanyonladieschampionship?mibextid=dGKdO6).

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.