Kim Heeji ohjaa tahtia Blue Canyon Country Club Phuketissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Eteläkorealainen golfaaja Kim Heeji hyödynsi mahtavaa muotoaan saadakseen varhaisen johtoaseman 650,000 72 dollarin dollarin Blue Canyon Ladies Championship -turnauksessa, joka pidettiin perjantaina par 6,511, XNUMX jaardin Blue Canyon Country Club Phuketissa. 

23-vuotias, KLPGA Tourilla 51. sijalle sijoittuva pelaaja karstasi kuusi birdietä, mukaan lukien kolme peräkkäistä 11. - 13. reiän välistä, ja teki vaikuttavan ensimmäisen kierroksen tuloksen 66, mikä varmisti yhden lyönnin johdon maanmiehiensä Hwangiin nähden. Jeongmee, Cho Ayean, Han Jinseon ja Jo Hyelim turnauksen avajaisversiossa kuningaskunnassa.

"En esiintynyt hyvin kauden avaus KLPGA-tapahtumassa Singaporessa, koska asetin itselleni paljon paineita", sanoi Heeji, joka tuli ammattilaiseksi vuonna 2022.

 ”Joten tällä viikolla yritin rentoutua hieman, ja siksi minulla oli hyvä tulos tänään. En saavuttanut hyviä tuloksia viime vuonna, koska olin liian ankara itselleni”, lisäsi Heeji, jonka paras tulos KLPGA Tourilla oli 3. sija S-Oil Championshipissä vuonna 2022.

 Hän mainitsi, että pelaaminen erittäin kosteissa olosuhteissa tällä saarella ei ollut ongelma, koska hän oli harjoitellut Filippiineillä, missä sää on samanlainen, seitsemän vuotta. "Yritän olla painostamatta itseäni ja keskittyä jokaiseen laukaukseen", Heeji sanoi lauantain suunnitelmastaan.

Jeongmee, jolla oli myös virheetön tuloskortti, ampui viisi birdietä, joista kolme takayhdeksän, ensimmäisen kierroksen 67:ksi. KLPGA-kiertueen 30. sijalla olevalla pelaajalla on yksi titteli vyön alla, jonka hän varmisti vuonna 2022. 

Kaksi vuotta sitten kaksi KLPGA-voittoa voittaneella Ayeanilla oli vuoristoratakierros, jossa hän ampui kahdeksan birdietä tuplaa vastaan ​​14. reiällä ja bogeyä vastaan ​​viidennellä reiällä istuakseen vedon pois johdosta.

KLPGA No. 23 Jinseong, kaksinkertainen High 1 Resort Ladies Openin voittaja vuosina 2022 ja 2023, aloitti päivän bogeyllä, mutta toipui ampumalla kuusi birdietä, joka myös päättyi tulokseen 67. Sijoitus 65. Hyelim, joka voitti 2 Dream Tourin tittelit vuonna 2022, osuivat 67:een ilman putoamista.

Phannarai Meesom-us nousi parhaaksi paikalliseksi pelaajaksi seuraavana päivänä sen jälkeen, kun hän upotti seitsemän birdietä kaksinkertaista bogeyä vastaan ​​numerolla 11 ja bogeyllä nro 16 68:lla.

 "Pelasin tasaisesti etuyhdeksässä, mutta aloin tehdä virheitä takana. Löin palloa hieman vasemmalle ja päädyin tuplaukseen. Mutta onnistuin taistelemaan takaisin lyödäkseni birdietä, varsinkin viimeisellä reiällä, mikä oli mielestäni puhdasta onnea,'' sanoi 20-vuotias tyttö etsiessään ensivoittoaan sijoittuessaan kahdesti kakkoseksi Thaimaassa. Mixed Tour vuonna 2021 ja Thaimaan LPGA Tour vuonna 2023. 

”KLPGA-pelaajien kanssa pelaaminen on minulle hieno kokemus. He ovat niin keskittyneitä, ja jopa virheissään he voivat toipua nopeasti lyödäkseen tasaisesti, nuori thaimaalainen kehui KLPGA-pelaajia.

Thaimaan nuoren aseen lisäksi kolme korealaista pelaajaa avasi kampanjansa 68:lla. Näihin kuuluivat KLPGA nro 1 Lee Yewon, Bang Shinsil ja Choi Minkyung. Muut thaimaalaiset toiveet Pornanong Phatlum ja kolminkertainen thaimaalainen LPGA nro 1 Patcharajutar Kongkraphan, kummallakin 70, istuivat neljä lyöntiä pois johdosta.

Kilpailun lisäksi turnaukseen sisältyi houkuttelevia palkintoja, mukaan lukien merkittävä voittajan kukkaro, US$117,000, ja erikoispalkinnot poikkeuksellisista suorituksista kentällä, kuten hole-in-one par 3 14. reiällä.

Golfin ystävät voivat seurata jännitystä livenä True Visionsin True Sport 5 -kanavalla 15.-17. maaliskuuta klo 13-00.

Blue Canyon Ladies Championshipin sponsoroima tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Siang Pure, Peppermint Field, Chang Natural Mineral Water, ANew Golf, SParms ja Hatari.

Golfin ystävät voivat seurata jännitystä livenä True Visionsin True Sport 5 -kanavalla 15.-17. maaliskuuta klo 13-00.

Tapahtuman verkkolippuja voi ostaa osoitteesta [https://bluecanyonladieschampionship.com/etn/blue-canyon-ladies-championship-2024/](https://bluecanyonladieschampionship.com/etn/blue-canyon-ladies-championship-2024/).

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista käymällä turnauksen Facebook-sivulla: [https://www.facebook.com/bluecanyonladieschampionship?mibextid=dGKdO6](https://www.facebook.com/bluecanyonladieschampionship?mibextid=dGKdO6).

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.