Aloita toiminta: Thai- ja KLPGA-ammattilaiset valmiina Blue Canyon Showdowniin!

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan LPGA Tour nro 1 -pelaajien Patcharajutar Kongkraphanin ja Aphichaya Yubolin lisäksi KLPGA:n erottuvat Lee Ye Won ja Kim Jae Hee ilmaisevat innostuksensa ja kiitollisuutensa mahdollisuudesta osallistua arvostettuun 650,000 22.75 US$ (XNUMX milj. Bt) Blue Canyon -mestaruuskilpailuun. pois Blue Canyon Country Clubilla, Phuketissa perjantaina.

Tämä tapahtuma merkitsee Thaimaan KLPGA Tourin avausottelua, jossa pelataan 3-päiväinen 54-reikäinen lyöntipelikilpailu 15.-17. maaliskuuta 2567 viehättävässä Blue Canyon Country Clubissa. Tapahtumaan osallistuu 61 KLPGA Tourin golfaajaa ja 11 kutsuttua thaimaalaista naisgolfaria, jotka kilpailevat kokonaispalkinnosta, ja mestari ansaitsee 117,000 4.1 USD (XNUMX miljoonaa Bt).

Turnausta edeltävässä lehdistötilaisuudessa neljä parasta kilpailijaa käytti tilaisuutta hyväkseen keskustellakseen valmiuksistaan ​​tulevaan tapahtumaan. Heidän joukossaan olivat Patcharajutar Kongkraphan, kolminkertainen Thaimaan LPGA-kiertueen ritarikunnan voittaja, ja Aphichaya Yubol, joka varmisti ykköspaikan vuonna 1 ja kilpailee ensisijaisesti LPGA Tourilla. Mukana olivat myös Ye Won, joka nousi KLPGA:n kärkeen vuonna 2018, ja nouseva lahjakkuus Jae Hee, joka sai voittonsa kauden avaustapahtumassa Singaporessa.

Patcharajutar, joka voitti kaksi pokaalia Thaimaan LPGA Tourilla viime kaudella, sanoi: "Olen iloinen ja innoissani osallistuessani KLPGA Tour -tapahtumaan. Tällä kurssilla pelaaminen on ollut lapsuuden unelmani. Harjoituskierroksen jälkeen olen vaikuttunut ja uskon, että haaste tekee kilpailusta jännittävän. Vaikka minulla ei ole suuria odotuksia, olen sitoutunut pitämään kiinni suunnitelmastani, hallitsemaan tunteitani ja suorittamaan parhaani. Lisäksi tämä tapahtuma lähetetään suorana TrueVisionsissa joka päivä. Toivon, että kaikki tulevat ulos kannustamaan ja todistamaan KLPGA Tourin golfaajien, johtavan ammattilaisten naisten golfkiertueen Aasiassa, suoritusta.

2023-vuotias Aphichaya, joka ansaitsi LPGA Tour -korttinsa Q-Schoolin kautta vuonna XNUMX, on innostunut mahdollisuudesta kilpailla KLPGA-kotitapahtumassa. 

”On kunnia osallistua tähän turnaukseen, jossa on mukana KLPGA Tourin 60 parasta pelaajaa. Olen innostunut. Koska olen pelannut aiemmin Kiinassa, olen täysin valmistautunut tähän tapahtumaan. Harjoittelun jälkeen pidän rataa haastavana, erityisesti Hole 14, tunnusomaisen par-3-reikä. Kannustan kaikkia tulemaan tukemaan kilpailevia thaimaalaisia ​​golfaajia.

Samaan aikaan Yew On ja Jae Hee olivat tyytyväisiä harjoituksiinsa tunnetussa tapahtumapaikassa, mikä antoi positiivisen sävyn heidän tulevalle kilpailulleen.

Jae Hee sanoi: "Phuket on tunnettu matkailukohde. Olen aina haaveillut vierailemisesta täällä, ja nyt se on vihdoin ensimmäinen kerta. Lisäksi olen innoissani mahdollisuudesta kilpailla ja pelata arvostetulla Blue Canyon -radalla. Vaikka en ole aiemmin pelannut täällä, olen kuullut sen olevan kapea ja haastava, joten minun on suunniteltava pelini huolellisesti. Tavoitteeni on yksinkertaisesti päästä 10 parhaan joukkoon, ja olen jo nyt vaikuttunut paikallisesta keittiöstä, erityisesti mangoista ja erilaisista hedelmistä, mikä on toinen vierailuni kohokohta.”

Yew On sanoi: "Phuket on tunnettu matkailukohde, ja olen aina haaveillut vierailustani. Tämä on ensimmäinen kerta täällä, ja olen onnekas voidessani kilpailla ja pelata arvostetussa Blue Canyonissa. Vaikka en ole aiemmin pelannut täällä, olen kuullut sen olevan kapea ja haastava kenttä. Minun täytyy strategoida pelini hyvin ja tähdätä kymmenen parhaan joukkoon. Lisäksi olen erittäin vaikuttunut paikallisesta keittiöstä, erityisesti mangoista ja erilaisista hedelmistä. Tavoitteeni on nauttia niistä, kun olen täällä."

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.