Suosituimmat golfaajat kokoontuvat glamouriin valokuvaukseen ennen Blue Canyon Ladies Championship -debyyttiä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Parhaat eteläkorealaiset golfaajat Lee Yewon, Kim Su-ji ja Park Hyun-kyung sekä thaimaalaiset tähtit Pornanong Phatlum ja Kornkamol Sukaree saivat valokuvauksen ja lämpimän tervetuliaisvastaanoton ennen osallistumistaan ​​650,000 22.75 dollarin (XNUMX miljoonan Bt) Bluen turnaukseen. Canyon Ladies Championship tänä viikonloppuna.

Le Meridien Phuket Mai Khao Beach Resortissa Phuketin maakunnassa tiistaina järjestetyn valokuvaustapahtuman tavoitteena oli edistää Blue Canyon Ladies Championshipiä, joka oli ensimmäinen KLPGA-turnaus Thaimaassa. Blue Canyon Country Clubin pääsponsorina tapahtuma ei vain pyrkinyt lisäämään turnauksen näkyvyyttä vaan myös esittelemään Phuketia ja Thaimaata tärkeimpinä matkailukohteina.

Kolme KLPGA Tourin ansioitunutta naisgolfaa, mukaan lukien viime kauden huippugolfari Lee Ye-won, sekä Kim Su-ji ja Park Hyun-kyung, laittoivat golfvarusteensa sivuun valokuvauskilpailua varten. Heidän seuraansa liittyi kaksi näkyvää thaimaalaista Pornanongia, entinen thaimaalainen No 1, ja nouseva Kornkamol, jotka ovat 11 thaimaalaisen golfaajan joukossa, jotka on kutsuttu kilpailemaan turnaukseen. Tyylikkäisiin mustiin urheiluasuihin pukeutuneena he asettivat viehätyksensä Phuketin koskemattomille rannoille, joita kutsutaan Andamaanienmeren helmiksi ja joka houkuttelee maailmanlaajuisesti turisteja.

Valokuvauksen jälkeen iltaisen tervetuliaisvastaanoton isännöi ystävällisesti Mr. Praphant Asava-aree, Blue Canyon Country Club Co., Ltd.:n puheenjohtaja ja toivotti lämpimästi tervetulleeksi KLPGA Tourin urheilijat ja toimihenkilöt. Se pidettiin Le Meridien Phuket Mai Khao Beach Resortissa keskellä Phuketin henkeäsalpaavan rannan ja auringonlaskunäkymien lumoavaa tunnelmaa. Tapahtuman arvostusta lisäsi Phuketin maakunnan varakuvernöörin Norasak Suksomboonin läsnäolo, ja siihen osallistui myös Kim Jung Tai. , KLPGA:n puheenjohtaja, lisäten tilaisuuteen arvovaltaa.

Blue Canyon Ladies Championship on toinen tapahtuma vuoden 2024 KLPGA Tourin reitillä ja sen debyytti Thaimaassa. Blue Canyon Country Club jatkaa nimisponsorointiaan kolmen vuoden ajan. Tämän vuoden turnaus, jonka palkintopotti on US$650,000 22.75 (15 miljoonaa bahtia), pelataan Blue Canyon Country Clubilla (Canyon Course) 17.-2024.

Pornanongin ja Kornkamolin lisäksi muita naisgolfaajia ovat vuoden 2022 Aasian kisojen henkilökohtainen kultamitalisti Arpichaya Yubol ja kolminkertainen thaimaalainen LPGA nro 1 Patcharajutar Kongkraphan, Sherman Santiwiwattanaphong, Budsabakorn Mukapan, Wassawan Sangkapong, Phannarai Orkanuh Meesom-itais, ja kansallispelaaja Navaporn Soontreeyapas, ainoa amatööri tässä turnauksessa.  

Blue Canyon Ladies Championshipiä sponsoroivat Siang Pure, Peppermint Field, Chang Natural Mineral Water, ANew Golf, SParms (Sun Protect+) ja Hatari.

Golfin ystävät voivat seurata toimintaa suorana True Visionsin True Sport 5 -kanavalla 15.-17. maaliskuuta klo 13-00.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.