Samuin avoin rantalentopalloturnaus 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kuudes vuotuinen TAT Samui Open Beach Volleyball -turnaus järjestetään Koh Samuilla, Thaimaassa 6.-29 klo. SEEN Beach Club Chaweng Beachillä. Kansainvälinen turnaus lupaa olla jännittävä urheilutapahtuma, ja se on suuri sysäys Etelä-Thaimaan ja Koh Samuin urheilumatkailulle.

Nyt täysin rekisteröityyn turnaukseen osallistuu 88 joukkuetta, 130 urheilijaa ja 28 maata Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta, Oseaniasta, Australiasta ja Aasiasta. 80 % urheilijoista on ulkomailta ja 20 % thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia.

Turnauksen voittajille jaetaan 100,000 XNUMX THB palkintorahoja sekä palkintoja, mitaleja, sponsorilahjoja, lentopallovarusteita ja vaatteita. Beach Volleyball Event tekee yhteistyötäHUB Beach Lentopallo' Camp Australiasta, joka tarjoaa 3 päivän harjoitusleirin ennen tapahtumaa ja päävalmentajana on lentopallon olympiahopeamitalisti David McKienzie.

Kansainvälisen tapahtuman, lajissaan tähän mennessä suurimman tapahtuman, esittää Tourism Authority Thailand (TAT), järjestää Biggs Island Productions (BIP), isännöi SEEN Beach Club/Avani Hotel Chaweng ja tukee Koh Samuin kunta (Tessaban). .

Tourism Authority Thailand johtaja Kate Kanokkittika innostuu: "Olemme ylpeitä voidessamme edistää rantalentopalloa Kaakkois-Aasiassa ja Koh Samuilla ja järjestää tämän vuosittaisen tapahtuman kauniilla saarellamme".  

Apitkään pääsponsoreiden kanssa, myös vilpittömät kiitokset annetaan Saaren kannattajat 69 Slam, Trend Fashion, Lost Beach Bar, Samui Padel, Crawshaws Solicitor, Bar Bowls Samui, Monkey Samui Golden Ale, Black Sticky, Discovery Divers, IAM Sportswear, Charlie's House Bar, Topical Murphys, Samui Disc Golf, Samui Rescue & B2 Development .Vuoden 2024 rantalentopalloturnauksessa on jännittävä peli, joka kattaa kolme päivää, ja joukkueet kilpailevat neljässä sarjassa (miehet 2X2, naiset 2X2, Mix 2X2 ja Quads 4X4).

Katsojat voivat nauttia ilmaisesta sisäänpääsystä kaikkina kolmena päivänä, ja he viihdyttävät ammattimaisia ​​ja uskomattomia rantalentopallopelejä, toimilupakatoksia, jälkijuhlia, lentopallotuotteita ja DJ:tä. Turnauksen päivämäärät ja kellonajat ovat 29.-31. maaliskuuta päivittäin klo 09-00 ja semifinaalit ja finaalit alkavat 18. maaliskuuta klo 00. Turnaus päättyy 31. maaliskuuta klo 13:00, jota seuraa "Kiitos"-juhla SEEN Beach Clubilla.

Koh Samui on saari, joka on tunnustettu yhdeksi maailman kauneimmista ja suosittu valinta niille, jotka nauttivat auringonpaisteesta valkoisista hiekkarannoista ja vilkkaasta yöelämästä. Koh Samui on täydellinen kohde tälle yleisöä miellyttävälle rantalentopalloturnaukselle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.