Niall Harbison ja Soi Dog Foundation yhdistävät voimansa katukoirien hyväksi massiivisessa sterilointi-/kastraatioprojektissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Niall Harbison ja hänen organisaationsa Happy Doggo ovat yhdistäneet voimansa tunnetun Soi Dog Foundationin kanssa laajamittaisessa sterilointi-/kastraatioprojektissa, jossa 2,000 XNUMX koiraa steriloidaan ja rokotetaan joka kuukausi.  

Hanke, joka on suunniteltu inhimillisesti vähentämään katukoirien liikakansoitusta, pysäyttämään sairauksien leviämistä koirien välillä ja parantamaan heidän yleistä elämänlaatuaan, käynnistyi eteläisessä Surat Thanin maakunnassa tiistaina (30. tammikuuta). Ensimmäisenä leikkauspäivänä 47 koiralle tehtiin sterilointi/kastraatioleikkaus ja he saivat hengenpelastusrokotukset tauteja, kuten raivotautia, penikkatautia ja parvovirusta vastaan. 

Tätä vauhtia vievät eteenpäin kaksi täysin varustettua mobiiliklinikan tiimiä, jotka liikkuvat strategisesti ympäri maakuntaa vangiten inhimillisesti, steriloimalla ja rokottaen katukoirat ennen kuin palauttavat ne turvallisesti alueelleen. Yhdessä tiimeillä on kyky tavoittaa 90–100 katukoiraa päivässä – tai yli 20,000 XNUMX vuodessa –, mikä estää lukemattomia pentuja syntymästä lyhyisiin kärsimyselämään kaduilla. 

"Thaimaassa on 8-15 miljoonaa katukoiraa. Massasterilointi on todellakin ainoa tapa korjata tämä kerta kaikkiaan”, Niall sanoi projektin julkaisussa. 

”Olemme työstäneet tätä projektia kuukausia, ja olen niin iloinen nähdessäni sen toiminnassa. Soi Dog Foundationin eläinlääkärit, pelastusviranomaiset ja henkilökunta ovat uskomattomia. Säästettyjen ihmishenkien määrä on huikea, hän lisäsi. 

Läheisellä Koh Samuin saarella sijaitseva Niall on saavuttanut kansainvälistä mainetta katukoirien ruokinta-, sterilointi- ja hoitotyöstään, jonka hän dokumentoi verkossa. Organisaation ytimessä Happy Doggo on missio korjata katukoiraongelma maailmanlaajuisesti sterilisoinnin ja ensiapuhoidon avulla.  

Tämä tehtävä on jaettu Phuketissa toimivan Soi Dog Foundationin kanssa, joka on ajanut katukiirien ja kissojen hyvinvointia Thaimaassa ja Aasiassa yli 20 vuoden ajan. 

Pelastus-, hoito-, adoptio-, koulutus- ja yhteisöaloitteiden ohella Soi Dogilla on lajissaan suurin sterilointi- ja rokotusohjelma, ja viime vuonna siitä tuli ensimmäinen organisaatio historiassa, joka saavutti miljoonan steriloidun ja rokotetun eläimen määrän. 

"On ehdottoman ilo tehdä yhteistyötä Niallin ja Happy Doggon kanssa auttaaksemme levittämään tämän kriittisen työn vaikutusta entisestään ja laajemmin", sanoi Soi Dog Foundationin toimitusjohtaja Louise Rose. 

”Mitä enemmän liitymme yhteen ja jaamme kokemuksia ja asiantuntemusta, sitä lähempänä sitä päivää, jolloin näemme kulkueläinten kärsimyksen loppuvan Thaimaassa, Aasiassa ja muualla. Loppujen lopuksi tämä on se, mitä kohti me kaikki työskentelemme", hän lisäsi.  

Soi Dog Foundation ja Happy Doggo eivät saa valtion rahoitusta työnsä suorittamiseen; molemmat riippuvat lahjoituksista eläinystäviltä ympäri maailmaa, jotka jakavat intohimonsa kodittomien eläinten elämän parantamiseen.  

Molemmat organisaatiot odottavat innolla tiivistä yhteistyötä tehdäkseen pysyvän muutoksen Thaimaan katukiirien elämään vähentäen heidän kärsimyksiään inhimillisesti ja tehokkaasti.  

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.