Kanadalainen turisti herättää paniikkia yrittäessään avata lentokoneen oven Chiang Maissa nousussa

Chiang Mai-

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat 9. helmikuuta 57 kello 7, että yli neljäkymppinen ulkomaalainen turisti Kanadasta joutui paniikkiin ja yritti avata lentokoneen oven noustessaan Chiang Maista matkustaakseen Bangkokin Suvarnabhumin lentokentälle. .

Thaimaalainen Facebook-tili kertoi tapauksesta, että lento Chiang Maista Bangkokiin oli lähdössä, mutta tuntematon ulkomaalainen turisti yritti pakottaa avaamaan lentokoneen oven tuntemattomasta syystä.

Samaan aikaan lentoaikatauluja käsittelevä Facebook-sivu HFlight.net mainitsi tapauksen Flightradar24:n datasta, koska useat lennot eivät päässeet laskeutumaan Chiang Main lentokentälle.

Flightradar24:n tiedot osoittivat, että TG121-lento, jonka oli määrä lähteä Chiang Maista klo 9, määrättiin palaamaan välilaskulle klo 05. Tämän seurauksena tapahtuma vaikutti moniin lentoihin, ja ne vaativat uusia lentoreittejä.


Kello 10 lennot saattoivat toimia aikataulun mukaisesti, mutta monet lennot laskeutuivat toiselle lentoasemalle. HFlight.net:n mukaan TG54 lähti Chiang Maista Suvarnabhumin lentokentälle kello 12.

8. helmikuuta 2024 Mr. Ronnakorn Chalermsanyakorn, Chiang Main lentokentän johtaja, paljasti julkisesti tapahtuman jälkeen, että 13 lentoa keskeytettiin väliaikaisesti, ja tapaus vaikutti yhteensä 2,296 XNUMX matkustajaan.

Lisäksi Chiang Main lentoasema piti turvallisuuskomitean kokouksen lentoyhtiöiden edustajien, poliisin ja asiaankuuluvien virastojen kanssa keskustellakseen asiasta ja ratkaisuista tulevien vaaratilanteiden ehkäisemiseksi.


Chiang Main poliisi tutki aluksi tuntematonta turistia ja nosti häntä vastaan ​​lentoyhtiöihin liittyviä syytteitä. Myöhemmin hänet tunnistettiin Kanadan kansalaiseksi, 40, joka väitti, että hänen kimppuunsa hyökätään, ja hän pakeni koneesta. Useat todistajat ja lentoemännät ilmoittivat Thaimaan tiedotusvälineille, että ei ollut merkkejä siitä, että kukaan olisi yrittänyt hyökätä miehen kimppuun tai että hänellä olisi ollut minkäänlaista riitaa kenenkään muun lennolla.

Turisti pysyi Thaimaan poliisin huostassa lehdistön ajan.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/