Tuntematon naiskuljettaja kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa Rawaissa

Chalong -

Tuntematon naiskuljettaja kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Rawaissa.

Chalongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 4 tänään, 40. helmikuuta 7, Sai Yuan Roadilla Soin lauantain sisäänkäynnillä Rawaissa. Paikalle saapuneet pelastuslaitokset havaitsivat, että jalkakäytävällä oleva moottoripyörä törmäsi sähköpylvääseen. Lähistöltä ensiapuhenkilöt löysivät tuntemattoman naisratsastajan ruumiin.

Poliisi uskoi, että nainen työskenteli baarissa Rawaissa, mutta häneltä ei löytynyt henkilöllisyystodistuksia. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan tunnistamista varten. Poliisi tutkii lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.