Thaimaan alkoholiliiketoiminnan neuvonantaja vetoaa Thaimaan hallitukseen alkoholinmyyntilain tarkistamisesta matkailuhuolien keskellä

Kansallinen-

1. helmikuuta 2024 Thanakorn Kuptajit, Thai Alcohol Beverage Business Associationin (TABBA) neuvonantaja, vetosi Thaimaan hallitukseen harkitsemaan lain tarkistamista, joka kieltää alkoholijuomien myynnin klo 2–00. se vaikutti kielteisesti Thaimaan matkailuun yleisesti.

Vaikka täytäntöönpano on yhdenmukainen hallituksen politiikan kanssa edistää Thaimaan matkailua pidentämällä viihdepalveluiden aukioloaikoja, Thanakorn pani merkille jäljellä olevat haasteet, kuten ongelmat, jotka liittyvät DUI:n aiheuttamiin liikenneonnettomuuksiin ja alkoholijuomien myyntiin alle 20-vuotiaille..

Thanakorn ehdotti talouden elpymistä estäviä säännöksiä, kuten alkoholin myyntikieltoa tiettyinä aikoina, tarkistamista ja niiden mukauttamista matkailun kontekstiin. Lisäksi Thanakorn korosti turvatoimien ja nuorten alkoholinkäytön tiukan valvonnan tärkeyttä.

Lisäksi Thanakorn mainitsi kahdenvälinen sopimus vastavuoroisesta pysyvästä viisumivapaudesta thaimaalaisille ja kiinalaisille turisteille, joka tulee voimaan 1. Tämä on lisännyt merkittävästi Thaimaasta tietoa hakevien kiinalaisten matkailijoiden määrää, mikä on sopusoinnussa hallituksen ponnistelujen kanssa talouden elvyttämiseksi, Thanakorn huomautti.

suhteen tulevalla kiinalaisen uudenvuoden festivaaleilla Thanakorn korosti mahdollisia taloudellisia hyötyjäkehottaa Thaimaan hallitusta ja asiaankuuluvia virastoja hyödyntämään tätä mahdollisuutta matkailualan nuorentamiseksi.

Thanakorn kehotti myös hallitusta harkitsemaan vastaavien viisumioikeuksien laajentamista myös muista maista tuleville turisteille, mikä parantaa Thaimaan kilpailukykyä globaaleilla matkailumarkkinoilla. TPN Media kirjoitti äskettäin tästä pääkirjoituksen TÄÄLLÄ.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Thaimaan alkoholijuomien valvontakomitea keskustelee aukioloaikojen pidentämisestä ja alkoholin myyntirajoitusten uudelleenarvioinnista helmikuun 15. päivänä. Thaimaan pääministeri ja asiaankuuluvat virastot harkitsevat ja mahdollisesti hyväksyvät ehdotukset sääntelymuutoksiksi ennen huhtikuussa pidettävää Songkran-festivaalia.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan tällä arvioidulla aikataululla pyrittiin sopeutumaan juhlakauteen, mikä tarjoaa mahdollisuuden vauhdittaa taloutta ja houkutella sekä paikallisia että kansainvälisiä matkailijoita.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.