Thaimaan kolme kohdetta palkittiin vuonna 2023 Green Destinations Top 100

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kolme Thaimaan matkailukohdetta sai kunnian vuoden 2023 Green Destinations Top 100 Stories -tarinassa.

Nämä kohteet ovat Nanin maakunnan Nai Wiangin alue, Sukhothain maakunnan Mueang Kaon osapiiri ja Krabin maakunnan Khlong Thomin piiri.

Matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol esitteli vuoden 2023 Green Destination 100 Stories -tunnuksen kaikkien kolmen alueen edustajille.
DASTA (Designed Areas for Sustainable Tourism Administration) on edistänyt tiukasti kestävän matkailun hankkeita. Nai Wiangissa Nanin maakunnassa keskitytään matkailun jätteiden hallintaan vanhan kaupungin sosiaalisten prosessien kautta.

Sukhothain maakunnan Mueang Kao korostaa suojelua suojellakseen kulttuurimatkailukohteita eläinten tunkeutumiselta. Khlong Thomissa Krabin provinssissa keskitytään yläjuoksun metsien hallintaan ja ylläpitoon sekä metsänistutukseen matkailuresurssien suojelemiseksi ja ylläpitämiseksi.

Alankomaissa toimiva Green Destinations Foundation on saanut tunnustuksen näiden kolmen matkailukohteen saavutuksista.

Vuodesta 2020 lähtien neljä Thaimaan matkailualuetta on sijoittunut Top 100 -listalle. Näitä ovat Chiang Khanin osapiiri, Loein maakunta vuonna 2020, Nai Wiang, Nanin maakunta sekä vuonna 2020 että 2021, Mueang Kao Sukhothain maakunnasta vuonna 2021 ja Ko Mak Tratin maakunta vuonna 2022.

Tänä vuonna DASTA suunnittelee kehittävänsä seitsemän muuta matkailukohdetta vakiokriteerien mukaisesti Tratin, Chonburin, Sukhothain, Loein, Nanin, Suphanburin maakunnissa ja Songkhla-järven altaan ympärillä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.