Phuketin lentoasema selkeyttää viruksellista kuvaa ulkomaalaisista uima-asuissa

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema on selventänyt, kun sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuva kahdesta ulkomaisesta turistista, jotka käyttävät vain uima-asuja.

Lentokenttä kertoi Phuket Expressille keskiviikkona (31st), joka 28. tammikuutath, kaksi ulkomaalaista miespuolista turistia, jotka käyttävät uima-asuja, putosivat autosta kansainvälisen terminaalin edessä. He pukeutuivat kuitenkin päälle ennen varsinaiseen terminaaliin tuloa.

Phuketin kansainvälinen lentoasema pyytää ulkomaisia ​​turisteja pukeutumaan lentokentällä sopivasti riippumatta siitä, ovatko ne sisällä vai eivät.

Turisteja ei tunnistettu.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.