Virusvideo ulkomaalaisesta virtsaamassa TukTukin selästä Phuketissa raivostutti thaimaalaiset sosiaalisen median käyttäjät

Patong -

Videoleike ulkomaalaisesta miehestä, joka seisoi ja virtsasi Tuk Tukin selässä Patongissa, on levinnyt sosiaalisessa mediassa tällä viikolla aiheuttaen raivoa ja vihaa monissa thaimaalaisissa sosiaalisen median käyttäjissä, jotka vaativat ulkomaalaisen pidättämistä ja syytteen nostamista. lain laajimmassa laajuudessa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (8. tammikuuta) he tarkastivat ja tunnistivat Tuk Tuk -kuljettajan Mr. Prathan Boonteamin. Hän kertoi poliisille, että tapaus oli kuitenkin kaksi kuukautta sitten, ja uskoi, että turisti oli nyt kauan poissa Thaimaasta.

Prathan muisteli, että kyselypäivänä hän otti useita ulkomaisia ​​matkustajia Bangla Roadilta viedäkseen paikalliseen hotelliin. Yksi ulkomaalaisista miehistä seisoi Tuk Tukin takana ja virtsasi tielle avoimesti, vaikutti olevan vahvasti päihtynyt. Kuljettaja päätti suunnata Patongin poliisiasemalle, mutta ulkomaalainen mies hyppäsi Tuk Tukista ja kiihtyi pois.

Patongin poliisi käski Tuk Tuk -kuljettajaa ilmoittamaan tapauksesta välittömästi tulevaisuudessa, jotta poliisi voisi saada ulkomaalaisen kiinni jatkotoimia varten.

Vaikka poliisi uskoo, että mies ei ole enää Thaimaassa, he työskentelevät hotellin kanssa, jossa mies kerrottiin oleskelevan, ja tarkastelevat CCTV:tä saadakseen hänen henkilötietonsa, jotta hänet voidaan tunnistaa. Jos mies on edelleen Thaimaassa, hänet haastetaan oikeustoimiin, jos hän on lähtenyt, maahanmuuttovirasto merkitsee miehen tulevia haastatteluja ja mahdollisia oikeussyytteitä varten, jos hän palaa. Lehdistöhetkellä ulkomaalaisen nimeä ja kansallisuutta ei tiedetä.

Video on alla.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.