Viisi ihmistä loukkaantui lava-autokolarissa Wichitissä

Wichit –

Viisi myanmarin työntekijää on loukkaantunut lava-auton törmättyä Wichitissä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (5.) kello 20th) Ao Yon – Khao Khadilla Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketissa. Paikalle saapuneet ensiapuhenkilöt löysivät tien varrelta lava-auton.

Viisi myanmarin työntekijää oli saanut erilaisia ​​vammoja. Yksi heistä loukkaantui vakavasti ja heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Silminnäkijät kertoivat pelastustyöntekijöille, että lava-auto kuljetti monia myanmarilaisia ​​työntekijöitä kuorma-auton lavalla ennen onnettomuutta. Wichitin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.