Myanmarin mies kuoli putottuaan kanavaan Phuket Townissa

Phuket -

Myanmarilainen mies menehtyi pudotessaan kanavaan Phuket Townissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta ennen puoltayötä tiistaina (5th) Bang Yai -kanavalla Takua Pa Roadilla Talad Yain osa-alueella Mueang Phuketissa.

He saapuivat paikalle löytääkseen miehen matalasta kanavasta. Pelastustyöntekijät laskeutuivat noin kolme metriä korkeaan kanavaan. Mies nostettiin myöhemmin ulos kanavasta, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.

Lähistöllä olevat paikalliset asukkaat kertoivat hätäkeskukseen, että mies oli Myanmarin kansalainen. Hänen epäillään olevan päihtynyt ennen kuin asukkaat näkivät hänen putoavan kanavaan.

Asianomaiset viranomaiset eivät julkistaneet miehen nimeä ja tapausta tutkitaan lehdistöhetkellä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.