Thaimaan kuningas ja kuningatar vierailee Phuketissa King's Cupin regattaa varten

Phuket -

Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn ja hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshana johtivat 35. Phuket King's Cupin regatta.

Torstaina (7th) sadat thaimaalaiset ja ulkomaalaiset odottivat kunnioittaakseen kuningasta ja kuningatarta Kata Beachillä Mueang Phuketin alueella.

Hänen Majesteettinsa Queen Suthida osallistui harjoituskilpailuun IRC Zero -luokassa köliveneellä THA72.

Vuosittainen King's Cup Regatta järjestetään 2. joulukuutand joulukuuhun 9th. Venekilpailuun osallistuu tänä vuonna yhteensä 14 maata, jotka ovat Thaimaa, Australia, Yhdysvallat, Saksa, Belgia, Viro, Ranska, Hongkong, Singapore, Malesia, Japani, Kiina, Englanti ja Hollanti.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Hänen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn ja Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshana johtivat avajaisia ​​hovioikeuden alueella 8 ja uudessa Phuketin maakunnan hallintokeskuksessa Tha Kraeng Roadilla Talad Nueassa, Phuket Townissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.