Panipak voitti toisen kultaa World Grand Prix -kilpailussa

KUVA: Taekwondo Association of Thailand

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaalainen urheilija Panipak "Tennis" Wongpattanakit on voittanut World Taekwondo Grand Prix 2023 -kilpailun ja lisäsi uuden kultamitalin vaikuttavaan kokoelmaansa.

Manchesterissa, Englannissa, pidetyssä kilpailussa thaimaalainen taekwondo-tähti voitti 49 kilon sarjassa voittaen espanjalaisen Adelina Serrano Iglesiasin viimeisellä kierroksella 2-0 (5-2, 5-2).

KUVA: Taekwondo Association of Thailand

Tämä viimeisin saavutus nostaa Panipakin kultamitaleiden kokonaismäärän World Taekwondo Grand Prix -tapahtumissa 12:een, mikä merkitsee korkeinta naisurheilijaa. 26-vuotiaan thaimaalaisen mestarin mitalissa on arvostettuja tunnustuksia vuoden 2020 olympialaisista ja 2022 Aasian kisoista.

KUVA: Taekwondo Association of Thailand

Pääministeri Srettha Thavisin on onnitellut Panipakia tämän viimeisimmän voiton johdosta ja ilmaisee kiitollisuutensa hänen panoksestaan ​​kausittaisena lahjana kansakunnalle.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.