Apina löydettiin vaeltelemasta Phuketin kaupungin julkisesta puistosta

Phuket -

Apina löydettiin äskettäin vaeltelemasta puusta Phuketin kaupungin julkisessa puistossa.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläinkoulutuskeskuksen johtaja Pongchart Chuahom kertoi The Phuket Expressille, että keskiviikkona (29. marraskuuta)th), heille ilmoitti Phuketin matkailu- ja urheilutoimiston työntekijä Saphan Hinin julkisessa puistossa Talad Yain osa-alueella epätavallisesta havainnosta tällä alueella.

Asianomaiset viranomaiset saapuivat paikalle löytääkseen sianpyrstömakakin puun laelta toimiston läheltä. Wildlife Center ja Kusoldharm Foundation suunnittelevat apinan auttamista. Oli kuitenkin epäselvää, saatiinko apina kiinni viime viikonloppuna.

Phuket Express huomautti, että Saphan Hinin julkinen puisto ei ole paikka, jossa ihmiset voivat normaalisti nähdä apinoita. Phuketin paikat, joissa voit nähdä paljon apinoita, ovat Rang-kukkulalla Talad Nueassa, Phuket Townissa, Toh Sae -kukkulalla ja Koh Sireyllä Rassadassa. Saphan Hinin julkisesta puistosta on noin kuusi kilometriä näihin kolmeen paikkaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.