Phuket toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen lennon Uzbekistan Airlinesilta

Phuket -

Phuket toivotti turisteja tervetulleeksi ensimmäisestä lennosta alkaen Uzbekistan Airlines.

Lauantaina (2nd) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkamiehet ja henkilökunta toivottivat ensimmäisen Uzbekistan Airlinesin lennon, joka on suora lento Uzbekistanista Phuketiin. Lentoyhtiöltä saapui lentokentälle yhteensä 140 turistia.

Phuket Express toivottaa kaikki matkustajat tervetulleiksi Phuketiin!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.