Thaimaan entinen pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas nimitti uudeksi salaneuvosiksi

Kansallinen-

Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas Vajiralongkorn nimitti 29. marraskuuta 2023 Thaimaan entisen pääministerin kenraali Prayut Chan-o-chan uudeksi yksityisneuvosiksi, joka astuu voimaan tästä päivästä alkaen.

Hänen kuninkaallinen majesteettinsa Kuningas Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun on armollisesti määrännyt, että alun perin 21. lokakuuta 2022 annetun kuninkaallisen asetuksen mukaan katsotaan aiheelliseksi nimittää lisää salaliittolaisia. Salainen neuvonantaja toimii monarkian ja Thaimaan kuninkaallisen perheen neuvonantajana. (Lisää alla)

Tämä tapahtuu Thaimaan kuningaskunnan vuoden 10 perustuslain 11 ja 2017 artiklan mukaisesti.

Siksi Hänen Majesteettinsa on armollisesti määrännyt kenraali Prayut Chan-o-chan nimittämisen salaneuvosiksi, ja se tulee voimaan välittömästi.


Thaimaan yksityinen neuvosto on Thaimaan monarkian nimitettyjen neuvonantajien elin. Neuvostossa on enintään kahdeksantoista jäsentä, ja kuningas yksin nimittää kaikki neuvoston jäsenet.

Kenraali Prayut on tällä hetkellä Thaimaan 19. valittu salaneuvos.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.