Kuljettajan ruumis ja viskipullo löydettiin kaatuneen lava-auton ulkopuolelta Thalangista – VIDEO

Thaimaa -

Kuljettajan ruumis ja pullo viskiä löydettiin kaatuneen lava-auton ulkopuolelta Sri Soonthornin osa-alueella varhain tänä aamuna.

Majuri Thanpisit Mueangjan Thalangin poliisista kertoi Phuket Expressille, että hänelle ilmoitettiin onnettomuudesta kello 1 torstaina varhain aamulla (50. marraskuuta).th) Thep Krasattri Roadilla pohjoiseen Baan Phonissa.

Pelastuslaitos saapui onnettomuuspaikalle ja löysi tieltä kaatuneen pakettiauton. Kuljettaja, Suwit Korjaroenkit, 48, Pa Klokista, Thalangista, löydettiin kuolleena lava-auton ulkopuolelta vakaviin päävammoihin.

Kuorma-auton matkustaja, Witthaya Petchahueng, 48, myös Pa Klokista, Thalangista, sai selkä- ja käsivammoja. Hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Pullo thaimaalaista viskiä löytyi lava-auton läheltä.

Tapahtumapaikan lähellä oleva nopeusrajoitusmerkki näyttää 60 kilometriä tunnissa.

Poliisin katselemat lähistöllä olevat CCTV-materiaalit näyttävät osoittavan, että herra Suwitin kuljettama lava-auto ajoi etelään suuntautuvalla kaistalla ennen kuin käänsi ympäri ja ylitti keskusvarannon pohjoiseen suuntautuvalle kaistalle. Thalangin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

VAROITUS: Alla oleva video sisältää sisältöä, jota jotkut saattavat pitää häiritsevänä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.