CAAT käsittelee Nok Airin lentojen uudelleenjärjestelyjä koskevia valituksia, puolustaa matkustajien oikeuksia

Kansallinen-

28. marraskuuta 2023 Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) paljasti julkisesti keskustelun Nok Airin kanssa 13. ja 20. marraskuuta pidetyissä kokouksissaan valituksista lentojen toistuvista uudelleenjärjestelyistä.

Thaimaan toimittajien raportin mukaan monet nettimiehet ovat julkaisseet kritiikkinsä sosiaalisessa mediassa Nok Airin väitetystä lentojen uudelleenjärjestelystä.

Yksi nettimiehistä valitti, että Nok Air väitti siirtäneen lentonsa klo 7 - 10, Phuket (HKT) Don Mueangiin (BKK), minkä seurauksena toinen tuntematon nettiläinen jäi lennolta BKK:sta Chiang Maihin ( CNX) viivästymisestä, raportoi Thaimaan kansallinen media.

Tästä johtuen CAAT antoi suuntaviivat parempiin lennonhallintasuunnitelmiin, koska tulevat uudenvuoden festivaalit ovat joulukuussa. Thaimaan lentoyhtiöitä kehotettiin ottamaan yhteyttä kohdelentoasemaan etukäteen lentojen viivästysten varalta, jotta matkustajat voivat tunnistaa ongelmat ja lentoaseman ohjeet.

Lisäksi lentoyhtiöiden lentojen peruuntuessa tai vaihtaessa lentoyhtiöiden on matkustajien oikeuksien turvaamiseksi tarjottava heille ruokaa ja juomaa lentoa odottaessaan. Lentoyhtiöiden muuttuva lentoaikataulu tulee tehdä ilman lisäkuluja ja lentoyhtiöt voivat tarjota hyvityksen tai pitää hinnan tulevaa matkaa varten mukanaan asiakkaan seuraavalla lennolla.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.