PÄIVITYS: Thaimaalainen nainen, jonka väitetään osallistuneen taiwanilaisen miehen murhaan Bangkokissa, tunnistettiin

Bangkok -

Metropolitan Police pyytää yleisöä löytämään thaimaalaisen naisen, jonka epäillään olevan osallisena taiwanilaisen miehen murhassa hotellissa Bangkokissa.

Aiemmat tarinamme:

Taiwanilainen turisti löydettiin eilen kuolleena epäilyttävissä olosuhteissa majoituksestaan ​​Bangkokissa. Hän oli saapunut Thaimaahan vain kaksi päivää aiemmin Thaimaan kuninkaallisen poliisin mukaan.

Kamerunilainen ja myanmarilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun heidän epäillään olleen osallisena taiwanilaisen miehen murhassa hotellissa Bangkokissa. Kolme ulkomaalaista miestä väitetysti palkkanneen thaimaalaisen naisen henkilöllisyys on edelleen tuntematon, ja hän on lehdistön ajan vapaana.

Nyt päivitykseen:

Metropolitan Police pyytää yleisöltä vihjeitä neiti Napassarada Eakpattarahiranin löytämiseksi. Hän on etsintäkuulutettu, epäilty, jota syytetään osallisuudesta tahalliseen murhaan Phra Khanongin rikostuomioistuimen 18. marraskuuta antamassa pidätysmääräyksessä.th, 2023.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi julkaisi hänen kuvansa ja nimensä julkisesti, ja se on kehottanut yleisöä soittamaan heille ja vierailemaan paikallisella poliisiasemalla.

TPN-media jatkaa tämän tarinan päivittämistä, kun lisätietoja julkaistaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.