Kolme ihmistä pidätettiin 100 laittomien rantasänkyjen kanssa Karon Beachillä

Karon –

Poliisin mukaan Karonin rannalla on pidätetty kolme ihmistä, joilla on takavarikoitu 100 rantasänkysarjaa.

Mueang Phuketin piiritoimiston ja Karonin poliisin viranomaiset tarkastivat Karon Beachin. Tarkastus tehtiin sen jälkeen, kun he saivat valituksia siitä, että laillisen rantapenkkien lupavyöhykkeen ulkopuolella oli rantapenkkien ylläpitäjiä.

Kolme ihmistä on pidätetty, ja heiltä takavarikoitiin 100 sarjaa rantasänkyjä. Heidät vietiin Karonin poliisiasemalle syytteeseen kaupungin puhtauden ja järjestyksen ylläpitolain rikkomisesta.

Thaimaan lehdistö ei tunnistanut heitä nimellä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.