Pitkähäntävene kaatuu saapuessaan turistien kanssa Krabin saarelle

Krabi -

Pitkähäntäinen vene kaatui ulkomaisten matkailijoiden saapuessa saarelle Mueang Krabissa sijaitsevassa Mu Ko Phi Phin kansallispuistossa.

Mu Ko Phi Phin kansallispuiston johtaja Yuttapong Damsrisuk kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (17. marraskuuta)th) heille ilmoitettiin tapauksesta Mai Pai -saaren (Bambusaaren) työntekijöiltä. Pitkähäntävene matkusti kuuden ulkomaalaisen matkailijan kanssa Phi Phi Donin saarelta Mai Pain saarelle.

Turistit olivat juuri saapuneet saarelle ja vene ja kapteeni odottivat turisteja lähellä rantaa, kun oli kova tuuli ja aallot. Sääolosuhteiden seurauksena veneeseen valui vettä. Turistit yrittivät auttaa veneen kapteenia, jotta se ei päästänyt venettä uppoamaan. Lopulta vene kuitenkin kaatui.

Ulkomaalaiset turistit eivät loukkaantuneet. Toinen vene kutsuttiin noutamaan turistit takaisin Phi Phi Don -saarelle heidän päätettyään matkansa Mai Pai -saarella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.