Ton Ao Yonin vesiputous Phuketissa avataan tilapäisen sulkemisen jälkeen

Wichit –

Ton Ao Yonin vesiputous avattiin uudelleen yleisölle aikarajoituksin tilapäisen sulkemisen jälkeen luonnonympäristön palauttamiseksi.

Edellinen tarinamme:

Ton Ao Yonin vesiputous Wichitissä, Mueang Phuketissa, suljettiin tilapäisesti turismilta viime kuussa huoltotöiden vuoksi.

Nyt meidän päivitys:

Wichitin kunta kertoi Phuket Expressille torstaina (16. marraskuuta), että Ton Ao Yonin vesiputous avataan päivittäin klo 9–00. Phuket Express huomautti, että aiemmin avaamiselle ja sulkemiselle ei ollut aikarajoituksia.

Vierailijoita kehotetaan noudattamaan sääntöjä, jotka ovat:

  • Pidä melutaso alhaisina, jotta et häiritse muita
  • Älä kanna aseita tai metsästä eläimiä.
  • Älä poista vesiputouksesta mitään, mukaan lukien kiviä, kasveja tai villieläimiä.
  • Älä käytä alkoholia tai muita päihdyttäviä aineita vesiputouksella.
  • Älä jätä roskia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Phuketin poliisi Wichitin poliisiasemalta vahvisti tänä iltana 5. elokuuta 2021, että ulkomaalainen naisturisti, jonka uskottiin olevan 50-vuotias Sveitsin kansalainen ja joka vahvistettiin Phuket Sandbox -turistiksi, löydettiin kuolleena Ton Ao Yonin vesiputouksesta Wichitissä. Phuket, aiemmin tänään.

Uhri, 57, Sveitsin liittokokouksen apulaisprotokollapäällikkö, lähti hotellistaan ​​Ao Yonissa noin kello 11.

Viime viikolla Phuketin hiekkalaatikossa epäilyttävissä olosuhteissa kuolleen 57-vuotiaan sveitsiläisen turistin muistomerkit pidettiin perjantai-iltana (6. elokuuta).th) ja ne ovat jatkuneet pienemmässä mittakaavassa viikonlopun aikana, kun tietoja hirvittävästä rikoksesta tulee jatkuvasti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.