Lisää maanalaisia ​​kaapeleita on suunniteltu Phuket Towniin

Phuket -

Phuketin kunta suunnittelee hanketta lisätä kaapeleita maan alle Phuket Townissa.

Edellinen tarinamme:

Suuri maakaapelin rakennushanke Phuket Roadilla Bang Naewissa, Phuket Townissa, on alkanut.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapailart kertoi The Phuket Expressille, että Phuket City suunnittelee lisää maanalaisia ​​kaapeleita Thep Krasattri Roadin, Dibuk Roadin ja Phuket Roadin osiin, joiden kokonaispituus on 2.8 kilometriä.

Thep Krasattri Roadilla projekti tulee Kosit Wiharnin temppelistä Tur Phon risteykseen. Dibuk Roadilla se kulkee Lok Tien -risteyksestä Tur Pho -risteykseen. Phuket Roadilla se kulkee Phra Aram -sillalta Bang Naew -risteykseen.

Projekti kestää 360 päivää ja sen budjetti on 115,565,350 XNUMX XNUMX bahtia. Tienkäyttäjille ja asukkaille tiedotetaan ennen rakennustöiden alkamista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.