Hidas Loris pelastettu sähköiskun jälkeen Phuketissa

Phuket -

Hidas loris on pelastettu sen jälkeen, kun se sai suuren sähköiskun Phuketissa.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että paikalliset asukkaat ilmoittivat heille aiemmin tällä viikolla, että hidas loris oli loukkaantunut sähköiskun vuoksi lähellä Laem Hiniä Koh Kaewissa, Mueangissa. Phuket.

He menivät paikalle etsimään loukkaantunutta hidasta lorista. Se painoi 0.7 kiloa. Palovammoja löydettiin myös hitaasta loriksesta. Se vietiin takaisin Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskukseen Thalangiin hoitoa varten. Hidas loris toipuu parhaillaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.