Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Intialaiset turistit saapuvat ilman viisumivapautta ja paljon muuta!

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 6. marraskuuta 2023 sunnuntaihin 12. marraskuuta 2023.

  1. Nainen pidätettiin Chalongissa sen jälkeen, kun hän oli avannut pankkitilejä puhelinkeskuksen huijareille, joiden uhrit menettivät yli miljoona bahtia.

Huijarit pyysivät uhreja lisäämään heidät LINE-sovelluksen kautta. Sitten he kutsuivat uhreja esittäytymään poliisin univormuissa.

2. Mies pidätettiin Phuketissa, kun hänen epäillään hyväksikäyttäneen naiskollegaansa Rayongissa.

Epäilty pyysi uhria menemään ulos illalliselle ja juomaan alkoholia töiden jälkeen. Epäilty väitti sitten uhkailevan ja pakottaneen uhrin menemään huoneeseensa Rayongissa.

3. Phuketin kansainvälinen lentoasema selvitti, kun kotimaan terminaalin katolta vuotanut vesi aiheutti matkustajien liukastumisen.

Lentoasemalla parannetaan parempaa vedenpoistojärjestelmää, jotta tällaiset tapahtumat estetään tulevaisuudessa. He pyysivät anteeksi häiriötä.

4. Kaksi ulkomaalaista matkustajaa loukkaantui sen jälkeen, kun tila-auto törmäsi törmäyksen jälkeen lava-autoon ennen kuin se kaatui Patong Hillillä.

Päihtynyt brasilialainen lava-auton kuljettaja pidätettiin törmäyksen jälkeen, jossa hän törmäsi tila-autoon, joka sitten kaatui Patong Hillillä ja loukkaantui ulkomaisia ​​matkustajia.

Epäilty on edelleen vangittuna lehdistön ajan.

5. 25-vuotias mies pidätettiin 246,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä huoneessa Thalangissa, Phuketissa.

Asianomaisten viranomaisten mukaan sekä laittomien huumeiden ja sähkösavukkeiden myyjät että käyttäjät ovat lisääntyneet Phuketissa.

Tämä suuri laittomien huumeiden saalis aiheutti melkoista keskustelua sosiaalisen median alustoillamme.

6. Phuket toivotti viime viikonloppuna tervetulleeksi ensimmäisen turistiryhmän Intiasta Thaimaahan uudessa viisumivapausohjelmassa.

Taiwanista Phuketiin ei ole tällä hetkellä suoraa lentoa. Kuitenkin tammikuun 1stVuodesta 2024 eteenpäin lennetään päivittäin suora lento, joka kuljettaa noin 180 matkustajaa. Taiwanille myönnettiin myös ilmainen viisumi maahanpääsy Intian ohella.

Siinä se tälle viikolle, ole varovainen ja ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.