Kansallispuistot tehostavat alkoholikiellon täytäntöönpanoa

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Seitsemän pohjoisen merkittävää kansallispuistoa tehostaa alkoholikiellon täytäntöönpanoa, koska kävijämäärien odotetaan nousevan kylmän vuodenajan aikana. Vuodesta 2021 voimaan tulleella kiellolla pyritään varmistamaan vierailijoiden nauttiminen puistojen luonnonkauneudesta ja ehkäisemään päihtyneiden vierailijoiden usein aiheuttamia ympäristövahinkoja.

Doi Suthep-Pui, Op Khan, Phu Hin Rong Kla, Doi Inthanon, Chae Son, Phu Soi Dao ja Phu Chi Fa ovat niitä puistoja, joissa tätä tehoiskua toteutetaan. Alkoholinkulutuksen vähentämiseksi työskentelevä kansalaisjärjestö StopDrink Network tukee näitä pyrkimyksiä ja korostaa tiukkojen toimenpiteiden tarvetta ruuhka-aikoina.

Kiellon rikkojia uhkaa jopa 1,000 XNUMX bahtin sakko tai kuukausi vankeutta. Tietoisuuden lisäämiseksi Doi Suthep-Puin kansallispuisto on asentanut varoituskylttejä ja jakaa aktiivisesti tietoa kiellosta virallisella Facebook-sivullaan. Puiston henkilökunta myös rohkaisee vierailijoita osallistumaan ympäristönsuojelutoimiin poistamalla kaikki roskat leirintäalueiltaan lähdettäessä.

Op Khanin kansallispuisto, jossa on yksi sisäänkäynti, suorittaa alkoholijuomien vakiotarkistuksia sisäänkäynnin yhteydessä. Koska kävijöiden odotetaan kuitenkin lisääntyvän, puistovirkailijat suunnittelevat suorittavansa satunnaisia ​​partioita leirintäalueilla varmistaakseen alkoholikiellon noudattamisen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.