Mies pidätettiin taikasienten kanssa Patongin kannabiskaupassa

Patong -

Mies pidätettiin taikasienten kanssa kannabiskaupassa Bangla Roadilla Patongissa. Taikasienet on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (9th) juuri ennen puoltayötä he pidättivät miehen kannabiskaupassa. Häneltä takavarikoitiin kolme grammaa GT-tyyppisiä taikasieniä.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 5 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

Miehen ja liikkeen nimeä Patongin poliisi ei kuitenkaan julkistanut Thaimaan medialle.

Samanlainen artikkeli:

Kaksi ihmistä pidätettiin baarissa Bangla Roadilla. Heidät löydettiin myymästä taikasieniä, jotka on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa, kertoo poliisi. Baarista löytyi myös ulkomaalaisia ​​asiakkaita.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.