Phang Ngassa havaittuja delfiinejä – VIDEO

Phang Nga -

Pullonokkadelfiinejä havaittiin uimassa kansallispuistossa Phang Ngassa Khura Burin alueella.

Similanin kansallispuiston henkilökunta kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (7th) turistit kiertoajeluveneellä huomasivat useita pullonokkadelfiinejä kansallispuiston alueella. Delfiinit uivat veneen mukana.

Similanin kansallispuisto on juuri avattu uudelleen useiden kuukausien sulkemisen jälkeen, jotta ympäristö voisi toipua aiemmasta matkailusta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Similanin kansallispuisto ja Mu Ko Surinin kansallispuisto Phang Ngassa avattiin uudelleen useiden kuukausien sulkemisen jälkeen matkailun vuoksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.