Thaimaan pääministeri sanoo, että Hamasin pidättämät panttivangit ovat turvassa, ja heitä yritetään vapauttaa

Kansallinen -

Pääministeri Srettha Thavisin vakuutti maanantaina yleisölle, että kaikki 23 thaimaalaista, jotka tällä hetkellä ovat Hamasin militanttien vangittuna, ovat edelleen turvassa. Neuvottelut ovat käynnissä heidän vapauttamiseksi, hän sanoi.

Pääministeri Srettha sanoi 6. marraskuuta, että Thaimaan kuninkaallisten asevoimien päällikkö kenraali Songwit Noonpakdee vakuutti hänelle sunnuntai-iltana, että kaikki 23 thaimaalaista panttivankia ovat pysyneet turvassa.

Kenraali oli katsonut kuvia panttivankeista ja vahvistanut Sretthalle, että he olivat elossa. Kenraali Songwit ilmoitti pääministerille, että hän neuvotteli Hamasin kanssa Malesian kautta Thaimaan vankien vapauttamisesta. Hän toivoi myös yhden tai kahden päivän tulitaukoa luodakseen ikkunan panttivankien saattamiseksi turvallisesti Gazan kaistalta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/